Bilgisayar ile yapılabilecek iş fikirleri

Deadly_Lnyx

Hectopat
Merhaba, elimde iki adet bilgisayar bulunmakta ve bunlarla iş yapmak istiyorum. Hangi işleri yapabilirim?

Özellikler:

Kasa.
-Ryzen 5 5600.
-16 GB RAM.
-RTX 3070.
1 TB SSD.

Gaming laptop.
-i7 11800H.
-16 GB RAM.
-1 TB SSD.
-RTX 3070.

Son düzenleyen: Moderatör:
Grafik ve tasarıma yönelebilirsin.

Merhaba, elimde iki adet bilgisayar bulunmakta ve bunlarla iş yapmak istiyorum. Hangi işleri yapabilirim?

Özellikler:

Kasa.
-Ryzen 5 5600.
-16 GB RAM.
-RTX 3070.
1 TB SSD.

Gaming laptop.
-i7 11800H.
-16 GB RAM.
-1 TB SSD.
-RTX 3070.
Daha fazla detay verirseniz, daha iyi yardımcı olabiliriz. Yaş, durum, kişilik, hobiler gibi. Örneğin oyuncuysanız veya oyun oynamayı seviyorsanız youtuber olabilirsiniz.

Veya yazılıma merakınız varsa yazılıma yönelebilirsiniz. Oyun yapmaya hevesiniz varsa oyun yapmaya, başka bir örnek resim çizmeye merakınız varsa veya iyi resim çizebiliyorsanız adobe photoshop gibi programlar üzerinden çalışabilirsiniz. Freelance işler yapabilirsiniz.

Tabii, 21 yaşında teknolojiye ve bilgisayar meraklısı biriyim ama bu merakımı da bir alanda yoğunlaştırıp güzel paralar kazanmak istiyorum. İlgi alanlarım ise oyun oynamayı severim, yapay zeka bu aralarda video edite merak sardım. Yazılım önermeyin çünkü ilgili değilim. Kısacası bilgisayar başında vakit geçirmeyi seviyorum.

Yaratıcılığınız var mı? Bir şeyler oluşturmayı sever misiniz?

Son düzenleme:
Youtube'da dikkat çekici özgün editler yapıp yayınlayabilirsiniz. Eğlenceli oyun videoları çok izleniyor. Eğer eğlendirme yeteneğin varsa bunu kesinlikle denemeni isterim. İnstagram erişim engeli kalkarsa, orada güzel editler yapıp paylaşabilirsiniz.

Bir şeyler oluşturmayı severim dediniz, yeni bir içerik çıkartabilirsiniz. Mesela müziğe bir merakınız varsa beat yapabilir ve satabilirsiniz. Sesinize güveniyorsanız şarkı çıkartabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…