Bilgisayar ile yapılabilecek iş niteliğinde aktivite

Merhaba. Doldurduğunuz bazı anketler başına nette size bu her bir adedi için para ödeyen bazı aracı kuruluşlar vardır. Ancak sabahtan akşama kadar bu anketleri cevaplayacak olanların, anket başına düşük, ama sayıca toplandığında hatırı sayılacak bir gelir getirecek bu işlleri daha en baştan göze alabilmesi de gerekir. Şahsen ben pek de sabırlı olamadığımdan bunu yapmam ihtimaller dahilinde bayağı zordur.

Diğer yandan fabrikaların bazı kişilerin evden çalışıp para kazanmaları için karton ambalaj (montajla kutu yapma) halinde, evlerde el emeğiyle yapılarak her bir montesi biten kutu başına para ödeyebilme durumları vardır. Ama bu kutuları monteden sonra hem geniş mekanda ezmeden saklama hem de uygun araçla (fabrika evde teslim alamayacaksa eğer) fabrikaya teslimi gibi üstlenilmesi gereken bazı küçük zorlukları vardır. Bu konuda şu anda sadece bu örneklerle ilgili bir zihin jimnasitiğini yapabildim. Ancak elbeete ki evdenn hoşça vakit geçirip parça başına da para kazanılabilecek pek çok işin olabileceğini düşünüyorum. Bu konuda gereğince araştırma yapmak da gereklidir. Kolay gelsin.

Dostum bilgisayar topluyum dediğini yapıcağım.Teşekkürler

Mining yapabilirsin ekran kartın iyiyse.

Bilgisayarın iyiyse LoL otomatik level kasma botları var, onlardan al 30 levele hesap kas. Üstüne kârını koyup satarsın, pek bir şeyde yapmana gerek yok sadece bilgisayarı açık tutsan yeterli.

Bir site vardı, ilan falan veriyordun mesela ben istediğiniz ödevi yaparım diye sonra kendinizi siteye pazalıyordunuz öyle bir şey di.

Bionluk diyorsunuz sanırım evet biliyorum onu. Zaten başka bi seçenekte yok öyle yapılabilecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…