Sorunum şu şekilde bilgisayarımı ilk açtığımda işlemci kullanımı %25 üzerine çıkmıyor ve açtığım uygulamalar çok yavaş açılıyor. Örnek olarak bir Youtube Sayfası açmam bile 25 30 saniye sürüyor ve videolar takılıyor. Normal bir klasör açtığımda dahi yavaş açılıyor. İşlemci kullanımını kontrol ettiğimde %25 olarak görüyorum.
10-15 dakika geçtikten sonra düzeliyor ve normale dönüyor. Herhangi bir sorun hata mavi ekran vermiyor. Sanki bir kilit varmış gibi 10 dakika sonra işlemci kullanımı düzeliyor ve bilgisayar hızlanıyor.
Laptop
İşlemci - AMD Ryzen 3 3250U with Radeon Graphics 2.60 GHz
Ram - 12 GB
Windows 10
Lenovo v15 ada bilgisayar.
Gayet normal, arkaplan işleri yapılıyor cihazı başlattığınızda. Görev Yöneticisi'nden Başlangıç programlarını kapatırsanız daha da hızlı kendine gelir.
Sorunum şu şekilde bilgisayarımı ilk açtığımda işlemci kullanımı %25 üzerine çıkmıyor ve açtığım uygulamalar çok yavaş açılıyor. Örnek olarak bir Youtube Sayfası açmam bile 25 30 saniye sürüyor ve videolar takılıyor. Normal bir klasör açtığımda dahi yavaş açılıyor. İşlemci kullanımını kontrol ettiğimde %25 olarak görüyorum.
10-15 dakika geçtikten sonra düzeliyor ve normale dönüyor. Herhangi bir sorun hata mavi ekran vermiyor. Sanki bir kilit varmış gibi 10 dakika sonra işlemci kullanımı düzeliyor ve bilgisayar hızlanıyor.
Laptop
İşlemci - AMD Ryzen 3 3250U with Radeon Graphics 2.60 GHz
Ram - 12 GB
Windows 10
Lenovo v15 ada bilgisayar.
Bu normal gibi çünkü ben bunu bende yaşıyorum PC tam olarak açılmadığından öyle belli bir süre sonra düzeliyor ama PC açılınca bi 3 ya da 4 dakka bekleyip programlqrı açın derim den
Driverların hepsi güncel. Fakat arkaplanda işlm yapsa bile işlemciyi kullanmıyor. Demek istediğim ilk açıldığında işlemci kullanımı düşük. Yani var olan işlemciyi kullanmıyır bilgisayar. Sonradan kullanmaya başlıyor.
Sorunum şu şekilde bilgisayarımı ilk açtığımda işlemci kullanımı %25 üzerine çıkmıyor ve açtığım uygulamalar çok yavaş açılıyor. Örnek olarak bir YouTube sayfası açmam bile 25 30 saniye sürüyor ve videolar takılıyor. Normal bir klasör açtığımda dahi yavaş açılıyor. İşlemci kullanımını kontrol ettiğimde %25 olarak görüyorum.
Laptop.
İşlemci - AMD Ryzen 3 3250U with Radeon Graphics 2.60 GHz.
RAM - 12 GB.
Windows 10.
Lenovo V15 ada bilgisayar.
SSD yoksa böyle olur . 2 GB RAM, Intel Core 2 Quad işlemcimle bilgisayar 10 saniyede açılıyor. Anında işlem yapıyorum gram kasmıyor. Windows 10 bu arada.
SSD yoksa böyle olur . 2 GB RAM, Intel Core 2 Quad işlemcimle bilgisayar 10 saniyede açılıyor. Anında işlem yapıyorum gram kasmıyor. Windows 10 bu arada.
Okuduğunu anla demene gerek yok Mesajında SSD olduğunu söylememişsin. Sen de anlayarak yaz. Mesela yazarken dur ve, "Beynimi kullanmıyorum, dur baştan yazayım" falan de.
İşlemcin gayet normal çalışıyor bu arada.
Mesajda sorunun işlemci kullanımı olduğunu söylemişim. SSD ya da HDD ile ilgili bir sorun olsa yazardım. Ama İŞLEMCİ KULLANIMI SORUNU yazmışım koskoca başlığa ve sende hala koskaca başlığı anlamayıp gelmiş burda SSD yoksa böyle olur yazmışsın.
Mesajda sorunun işlemci kullanımı olduğunu söylemişim. SSD ya da HDD ile ilgili bir sorun olsa yazardım. Ama İŞLEMCİ KULLANIMI SORUNU yazmışım koskoca başlığa ve sende hala koskaca başlığı anlamayıp gelmiş burda SSD yoksa böyle olur yazmışsın.
Birkaç dakika sonra düzeliyor yazmışsın. Bende HDD varken bende böyle sorun yaşıyordum. SSd'ye geçtikten sonra sorun ortadan kalktı. Sende yoksa SSD önerecektim ki yazmamışsın ve bana atar gider yapıyorsun.