B BMKJURB Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 2.837 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik - Elektronik teknikeri 8 Eylül 2022 #1 PC ilk açıtığım 5dk sesli çalışıp sonra sessiz çalışmaya başlıyor ve kafamı ağrıtıyor. Bu normal mi? Bu da sessiz çalışması normal mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2022
PC ilk açıtığım 5dk sesli çalışıp sonra sessiz çalışmaya başlıyor ve kafamı ağrıtıyor. Bu normal mi? Bu da sessiz çalışması normal mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
laviens Decapat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 739 Çözümler 2 8 Eylül 2022 #2 BMKJURB dedi: PC ilk açıtığım 5dk sesli çalışıp sonra sessiz çalışmaya başlıyor ve kafamı ağrıtıyor. Bu normal mi? Bu da sessiz çalışması normal mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İlk açılışta ekran kartı tam yükte çalışır fakat bu ses normal mi bilmiyorum fanların eskimiş olabilir.
BMKJURB dedi: PC ilk açıtığım 5dk sesli çalışıp sonra sessiz çalışmaya başlıyor ve kafamı ağrıtıyor. Bu normal mi? Bu da sessiz çalışması normal mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İlk açılışta ekran kartı tam yükte çalışır fakat bu ses normal mi bilmiyorum fanların eskimiş olabilir.
B BMKJURB Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 2.837 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik - Elektronik teknikeri 8 Eylül 2022 #3 laviens dedi: İlk açılışta ekran kartı tam yükte çalışır fakat bu ses normal mi bilmiyorum fanların eskimiş olabilir. Genişletmek için tıkla... PC'yi yeni aldım cevap için teşekkürler.
laviens dedi: İlk açılışta ekran kartı tam yükte çalışır fakat bu ses normal mi bilmiyorum fanların eskimiş olabilir. Genişletmek için tıkla... PC'yi yeni aldım cevap için teşekkürler.