Bilgisayar ilk açılırken patlar mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hypeplays

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben gta 5 için pc toplama videosunu izledim ama videonun sonuna doğru bilgisayar ilk açılırken patlama ile ilgili bir konu açılıyor. Ben de sistem toplamak istiyorum ama patlama konusu kafama takıldı. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Bileşenlere dokunmadan önce statik elektriğinizi boşaltın, parçaları uyumlu seçtiğinizden emin olun ve son olarak bileşenleri düzgün monte edin. Aklıma gelen çözümler bunlar.

Hayır patlamaz. Onlar orada sadece şaka amaçlı diyorlar. Tabi birde bu efsaneyi uyduranlar bakkallar olduğu için aklına takılması normaldir :D

Evet topladığımız bilgisayarlar düğmesine basar basmaz patlıyorlar. Pahalı parçalar daha iyi patladığı için genelde onları tavsiye ediyoruz. Bundan zevk alıyoruz. Bilgisayarlarımız topladığımız gün patladığı için siteye tost makinesinden giriyoruz. Bazılarımız saç kurutma makinesiyle de girebiliyor.

Evet topladığımız bilgisayarlar düğmesine basar basmaz patlıyorlar. Pahalı parçalar daha iyi patladığı için genelde onları tavsiye ediyoruz. Bundan zevk alıyoruz. Bilgisayarlarımız topladığımız gün patladığı için siteye tost makinesinden giriyoruz. Bazılarımız saç kurutma makinesiyle de girebiliyor.

Bak bu çok iyiydi işte :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı