hakan9191 Yoctopat Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #31 EMRT8181 dedi: Bu yöntemi deneyin bütün sürümler için işe yaramaz ise başka bir yöntem önereceğim Genişletmek için tıkla... Tamam ekledim peki şimdi ne yapacağım ? Einstein dedi: Telefonu USB ile bağla telefona indir öyle yükle. Genişletmek için tıkla... Yanlış bir şey yaptım sanırım. ZIP olarak geldi.
EMRT8181 dedi: Bu yöntemi deneyin bütün sürümler için işe yaramaz ise başka bir yöntem önereceğim Genişletmek için tıkla... Tamam ekledim peki şimdi ne yapacağım ? Einstein dedi: Telefonu USB ile bağla telefona indir öyle yükle. Genişletmek için tıkla... Yanlış bir şey yaptım sanırım. ZIP olarak geldi.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #32 ZIP'i aç setupu kur.
EMRT8181 Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 295 Yer Ankara 2 Haziran 2024 #33 Şimdi bağlanmayı deneyiniz.Bağlanmıyor ise haber verirsiniz
hakan9191 Yoctopat Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #34 Einstein dedi: ZIP'i aç setupu kur. Genişletmek için tıkla... Bir şey değişmedi . EMRT8181 dedi: Şimdi bağlanmayı deneyiniz. Bağlanmıyor ise haber verirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bağlanmıyor maalesef.
Einstein dedi: ZIP'i aç setupu kur. Genişletmek için tıkla... Bir şey değişmedi . EMRT8181 dedi: Şimdi bağlanmayı deneyiniz. Bağlanmıyor ise haber verirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bağlanmıyor maalesef.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #35 Aygıt Yöneticisi ağ bağdaştırıcıları kısmını tekrar atar mısın?
EMRT8181 Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 295 Yer Ankara 2 Haziran 2024 #36 Bilgisayar da kullandığınız windows sürümü nedir ?
hakan9191 Yoctopat Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #37 Einstein dedi: Aygıt Yöneticisi ağ bağdaştırıcıları kısmını tekrar atar mısın? Genişletmek için tıkla... Alın. EMRT8181 dedi: Bilgisayar da kullandığınız Windows sürümü nedir? Genişletmek için tıkla... Windows 10. Dosya Ekleri image.jpg 258,6 KB · Görüntüleme: 20
Einstein dedi: Aygıt Yöneticisi ağ bağdaştırıcıları kısmını tekrar atar mısın? Genişletmek için tıkla... Alın. EMRT8181 dedi: Bilgisayar da kullandığınız Windows sürümü nedir? Genişletmek için tıkla... Windows 10.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #38 Hocam Wi-Fi driverı gözüküyor yazılımsal sorun gibi temiz format atmayı dene.
hakan9191 Yoctopat Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #39 Şunu da söyleyeyim ben internetin sadece Google bağlandığını görünce sorun gidericiyi açtım onunla ilgili bir sorun olmuş olabilir mi? EMRT8181 dedi: Bilgisayar da kullandığınız windows sürümü nedir ? Genişletmek için tıkla... Einstein dedi: Aygıt Yöneticisi ağ bağdaştırıcıları kısmını tekrar atar mısın? Genişletmek için tıkla...
Şunu da söyleyeyim ben internetin sadece Google bağlandığını görünce sorun gidericiyi açtım onunla ilgili bir sorun olmuş olabilir mi? EMRT8181 dedi: Bilgisayar da kullandığınız windows sürümü nedir ? Genişletmek için tıkla... Einstein dedi: Aygıt Yöneticisi ağ bağdaştırıcıları kısmını tekrar atar mısın? Genişletmek için tıkla...
EMRT8181 Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 295 Yer Ankara 2 Haziran 2024 #40 Format atmadan önce bir kaç yöntem daha var öce onları deneyip sonra format düşünmek daha iyi olacaktır hakan9191 dedi: Şunu da söyleyeyim ben internetin sadece Google bağlandığını görünce sorun gidericiyi açtım onunla ilgili bir sorun olmuş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Google site falan açabiliyor musunuz ?
Format atmadan önce bir kaç yöntem daha var öce onları deneyip sonra format düşünmek daha iyi olacaktır hakan9191 dedi: Şunu da söyleyeyim ben internetin sadece Google bağlandığını görünce sorun gidericiyi açtım onunla ilgili bir sorun olmuş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Google site falan açabiliyor musunuz ?