Çağdaş Çağ Hectopat Katılım 11 Temmuz 2013 Mesajlar 340 Yer Dünyanın Başkenti İstanbul Daha fazla Meslek İktisatçı 9 Aralık 2015 #1 Arkadaşlar merhaba, Yeni pc topladım. Pc freedos olarak geldi. Windows 8'i kurdum. Kasayı kablo ile modeme bağlamama rağmen nete girmiyor. Modemde Lan bağlantısının ışığı da yanmıyor. Laptopumda denediğimde ışık yanıyor. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2015
Arkadaşlar merhaba, Yeni pc topladım. Pc freedos olarak geldi. Windows 8'i kurdum. Kasayı kablo ile modeme bağlamama rağmen nete girmiyor. Modemde Lan bağlantısının ışığı da yanmıyor. Laptopumda denediğimde ışık yanıyor. Ne yapmam lazım?
brltpc Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 1.846 Makaleler 31 Çözümler 2 Yer Artvin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı 10 Aralık 2015 #3 Sürücüleri kur.
Çağdaş Çağ Hectopat Katılım 11 Temmuz 2013 Mesajlar 340 Yer Dünyanın Başkenti İstanbul Daha fazla Meslek İktisatçı 10 Aralık 2015 #4 Sorunumu hallettim arkadaşlar. Mesajlarınız için teşekkürler. Çözüm: Laptoptan ''Killer Network Manager'' sürücüsünü indirdim. Usb yardımıyla masaüstüne yükledim.
Sorunumu hallettim arkadaşlar. Mesajlarınız için teşekkürler. Çözüm: Laptoptan ''Killer Network Manager'' sürücüsünü indirdim. Usb yardımıyla masaüstüne yükledim.