Çözüldü Bilgisayar internete bağlanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

feramuz38

Hectopat
Selamlar, masaüstü bilgisayarıma kablolu bir modem bağlı. Ama bugün birden internete bağlanmamaya başladı. Telefonla Wi-Fi ile bağlandığımda hiçbir sorun olmuyor. Superonline müşteri hizmetleri, telefon ile bağlanabiliryorsanız sorun bilgisayardadır dedi. Ben de modemi resetledim, ağ ayarlarını sıfırla diye bir seçenek vardı onu yaptım ama nafile, hala internete bağlanmıyor bilgisayarım. VPN kullanıyordum, acaba bundan kaynaklı mı bilmiyorum. Aklıma sadece format atmak geliyor. Siz ne yapmamı önerirsiniz?

Dosya Ekleri

• 1.png
    14,3 KB · Görüntüleme: 41
  • 2.png
    15,8 KB · Görüntüleme: 34
  • 3.png
    19,8 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör:

Güvenlik duvarını devre dışı bırakıp dener misiniz? Ayrıca antivirüs kullanıyor musunuz?

Windows defender var sadece. Güvenlik duvarı ve ağ koruması ile virüs ve tehdit koruması seçeneklerini devre dışı bıraktım ama işe yaramadı. Ek olarak Google'a girmeye çalıştığımda görseldeki gibi bir şey çıkıyor.

Dosya Ekleri

• 4.png
    24,8 KB · Görüntüleme: 37

Kullandığınız VPN nedir? Denetim Masası'ndan güvenlik duvarını devre dışı bırakmayı deneyin.

Kullandığınız VPN nedir? Denetim Masası'ndan güvenlik duvarını devre dışı bırakmayı deneyin.
Denetim masasından devre dışı bıraktım ve yeniden başlattım ama yine işe yaramadı. Kullandığım VPNler: AdGuard ve Windscribe. Ücretsiz sürümlerini kullanmıştım.

Denetim Masası'ndan devre dışı bıraktım ve yeniden başlattım ama yine işe yaramadı. Kullandığım VPN'ler: AdGuard ve windscribe. Ücretsiz sürümlerini kullanmıştım.

Bu sorun VPN kullanmaya başladıktan sonra mı oldu?

Bu sorun VPN kullanmaya başladıktan sonra mı oldu?
Aslında internet sürekli gidip geliyordu. Mesela YouTube'da video izlerken 10 saniyeliğine gidiyordu iki dakika sonra 5 saniyeliğine falan gidiyordu. Düzensizdi yani. 1-2 hafta önce yine böyle tümden bağlantı koptu, ağ ayarlarını sıfırladıktan sonra düzelmişti. Ama şuan o yaptığımda işe yaramıyor. Ben de ne yapacağımı şaşırdım. Ve bunu şuan modeme wi-fi ile bağlanarak yazıyorum.

Ayarlar>ağ ve internet>ara sunucu kısmını atar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…