A ayonuji Femtopat Katılım 2 Aralık 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #1 Bilgisayarım 2 gündür internete bağlanmıyor. YouTube'deki adamların videolarına baktım hiçbiri işe yaramadı. Ne yapacağım bilmiyorum, bu sorun olmadan önce VPN indirip kurmuştum ama sildim. Ondan sonra oldu, ne yapmalıyım?
Bilgisayarım 2 gündür internete bağlanmıyor. YouTube'deki adamların videolarına baktım hiçbiri işe yaramadı. Ne yapacağım bilmiyorum, bu sorun olmadan önce VPN indirip kurmuştum ama sildim. Ondan sonra oldu, ne yapmalıyım?
ezuer Kilopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 4.187 Çözümler 63 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: RX 6600 İşlemci: Ryzen 5 5500 RAM: Kingston HyperX Fury 1x16 GB Anakart: Gigabyte A320M-H PSU: NZXT C550 SSD: Samsung 970 EVO Plus 1 TB SSD2: Patriot P210 256 GB HDD: Seagate Barracuda 1 TB Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #2 VPN'i Denetim Masası'ndan mı sildin? Belki düzgün silmemişsindir. Otomatik açılıyordur ve yavaş VPN'dir.
VPN'i Denetim Masası'ndan mı sildin? Belki düzgün silmemişsindir. Otomatik açılıyordur ve yavaş VPN'dir.