Çözüldü Bilgisayar internete bağlanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

berat070

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 3060 12 gb amd r5500 16 gb ram 512 gb m.2 ssd 650 w psu
Başlıkta da gördüğünüz gibi cuma günü de aynı sorun oldu. Ağ ayarlarından sıfırlama vs. yaptım olmadı. En son müşteri hizmetlerini aradım birkaç saat sonra bağlanabilmişti ama şu an yine aynı sorun var. Farklı laptopta çalışıyor ama kabloyu kendi PC'me takınca hiçbir tepki olmuyor. Ayrıca modem acilirken Power lambası yanıp yanıp sönüyor. Bunu birkaç defa yapıyor yani bazen kendini kapatiyor açılırken. Yardım ederseniz mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta da gördüğünüz gibi cuma günü de aynı sorun oldu. Ağ ayarlarından sıfırlama vs. yaptım olmadı. En son müşteri hizmetlerini aradım birkaç saat sonra bağlanabilmişti ama şu an yine aynı sorun var. Farklı laptopta çalışıyor ama kabloyu kendi PC'me takınca hiçbir tepki olmuyor. Ayrıca modem acilirken Power lambası yanıp yanıp sönüyor. Bunu birkaç defa yapıyor yani bazen kendini kapatiyor açılırken. Yardım ederseniz mutlu olurum.
IP çakışması olabilir. Bilgisayarınıza manuel bir şekilde IP vermeyi deneyin.

IP çakışması olabilir. Bilgisayarınıza manuel bir şekilde IP vermeyi deneyin.

Vermeyi denedim ama yine olmadı PC de statik vardır diye statiği aldım sonra internet geldi fakat tanımlanamayan ağ dedi yani IP alamadık sonra AC kapa yaptım sorun düzeldi yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı