Bilgisayar internete bağlı olduğu halde hiçbir yere girmiyor

Rolesional

Hectopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Hem telefonumun hem de PC'nin bağlı olduğu internette sadece telefonum internete girebiliyor ama PC girmiyor söyle hata veriyor Opera'da ve Chrome'da.
Sebebi nedir?

Güvenlik duvarından Opera ve Chrome'e izin verilmiş mi ona bakın. Ağ ayarlarından Yerel Ağ ayarlarını da kontrol edin.

Evet hocam oyunlarda dahil.

Bilmiyorum hocam.

Kanka bende de aynı durum oluyordu Ethernet kablosunda sıkıntı vardı giriş soketinde kopma yapıyordu harici USB'li Ethernet kablo aldım sorunum kayboldu kopma olmuyor artık TP-Link Ethernet tavsiye ederim USB2, 0

Kanka bende de aynı durum oluyordu Ethernet kablosunda sıkıntı vardı giriş soketinde kopma yapıyordu harici USB'li Ethernet kablo aldım sorunum kayboldu kopma olmuyor artık TP-Link Ethernet tavsiye ederim USB2, 0

Hocam benimki kablosuz?

Hocam benimki kablosuz?

Kablolu dene bir de hocam bende Wi-Fi 5 sürümlerde laptop eski oldugu için çok kopma oluyor o yüzden kablolu kullanıyorum bir de Wi-Fi ayarlarına bak doğru ağa bağlandı gözüküyor mu

Evet hocam oyunlarda dahil.

Bilmiyorum hocam.

Hocam baktım da çözemedim izinleri var.
Yalnız durumda şu yazıyor
IPv4 internet.
IPv6 internet bağlantısı yok.
CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sunu yazar mısınız?
SFC /SCANNOW

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…