I ibadieren Decapat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 11 8 Temmuz 2020 #1 Arkadaslar selam ehternet kablosunu algıladıgı halde internet yok diyor. Modeme reset attım yine aynı neden kaynaklı anakartla ilgili olabilir mi?
Arkadaslar selam ehternet kablosunu algıladıgı halde internet yok diyor. Modeme reset attım yine aynı neden kaynaklı anakartla ilgili olabilir mi?
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 8 Temmuz 2020 #2 ibadieren dedi: Arkadaslar selam ehternet kablosunu algıladıgı halde internet yok diyor. Modeme reset attım yine aynı neden kaynaklı anakartla ilgili olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Internet bağlantısı simgesinin üzerinde sarı üçgen var mı?
ibadieren dedi: Arkadaslar selam ehternet kablosunu algıladıgı halde internet yok diyor. Modeme reset attım yine aynı neden kaynaklı anakartla ilgili olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Internet bağlantısı simgesinin üzerinde sarı üçgen var mı?
I ibadieren Decapat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 11 8 Temmuz 2020 #3 h User not found dedi: Internet bağlantısı simgesinin üzerinde sarı üçgen var mı? Genişletmek için tıkla... hayır yok sadece yuvarlak web işareti var basıyorum ağ var ama int yok sorunu çözdüm sagolun Son düzenleme: 8 Temmuz 2020
h User not found dedi: Internet bağlantısı simgesinin üzerinde sarı üçgen var mı? Genişletmek için tıkla... hayır yok sadece yuvarlak web işareti var basıyorum ağ var ama int yok sorunu çözdüm sagolun