B ByWhicenzo Centipat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 99 17 Ocak 2025 #21 fenomenale dedi: Modemin arkasına taktığınız, bilgisayara uzanan Ethernet kablosundan bahsediyorum. Onu modemde başka bir yere takmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denedim bir şey değişmedi. Hocam çok teşekkür ederim gecenin bu saatinde zamanınızı ayırdınız yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Dosya Ekleri IMG_20250117_023019.jpg 77,8 KB · Görüntüleme: 21
fenomenale dedi: Modemin arkasına taktığınız, bilgisayara uzanan Ethernet kablosundan bahsediyorum. Onu modemde başka bir yere takmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denedim bir şey değişmedi. Hocam çok teşekkür ederim gecenin bu saatinde zamanınızı ayırdınız yardım eden herkese çok teşekkür ederim.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #22 ByWhicenzo dedi: Denedim bir şey değişmedi. Hocam çok teşekkür ederim gecenin bu saatinde zamanınızı ayırdınız yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi ile bağlı değil miydiniz? Ben mi yanlış anladım?
ByWhicenzo dedi: Denedim bir şey değişmedi. Hocam çok teşekkür ederim gecenin bu saatinde zamanınızı ayırdınız yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi ile bağlı değil miydiniz? Ben mi yanlış anladım?
B ByWhicenzo Centipat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 99 17 Ocak 2025 #23 Einstein dedi: Wi-Fi ile bağlı değil miydiniz? Ben mi yanlış anladım? Genişletmek için tıkla... Wi-Fi ile bağlıyım. Arkadaş modeme gelen kabloyu kastetti büyük ihtimalle.
Einstein dedi: Wi-Fi ile bağlı değil miydiniz? Ben mi yanlış anladım? Genişletmek için tıkla... Wi-Fi ile bağlıyım. Arkadaş modeme gelen kabloyu kastetti büyük ihtimalle.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #24 ByWhicenzo dedi: Wi-Fi ile bağlıyım. Arkadaş modeme gelen kabloyu kastetti büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Tam olarak ne gibi bir işlem yaptın?
ByWhicenzo dedi: Wi-Fi ile bağlıyım. Arkadaş modeme gelen kabloyu kastetti büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Tam olarak ne gibi bir işlem yaptın?
B ByWhicenzo Centipat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 99 17 Ocak 2025 #25 Einstein dedi: Tam olarak ne gibi bir işlem yaptın? Genişletmek için tıkla... Arkasında kabloyu farklı bir girişe takmayı denedim de başka giriş olmuyormuş. Bir işlem yapmış olmadım aslında.
Einstein dedi: Tam olarak ne gibi bir işlem yaptın? Genişletmek için tıkla... Arkasında kabloyu farklı bir girişe takmayı denedim de başka giriş olmuyormuş. Bir işlem yapmış olmadım aslında.
arasove Kilopat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 794 Çözümler 7 17 Ocak 2025 #26 ByWhicenzo dedi: Arkasında kabloyu farklı bir girişe takmayı denedim de başka giriş olmuyormuş. Bir işlem yapmış olmadım aslında. Genişletmek için tıkla... Update'i kapattınız...
ByWhicenzo dedi: Arkasında kabloyu farklı bir girişe takmayı denedim de başka giriş olmuyormuş. Bir işlem yapmış olmadım aslında. Genişletmek için tıkla... Update'i kapattınız...
B ByWhicenzo Centipat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 99 18 Ocak 2025 #27 arasove dedi: Update'i kapattınız... Genişletmek için tıkla... Update'yi kapattım zaten ama arkadaş modemde ne yaptığımı sordu.
arasove dedi: Update'i kapattınız... Genişletmek için tıkla... Update'yi kapattım zaten ama arkadaş modemde ne yaptığımı sordu.
arasove Kilopat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 794 Çözümler 7 18 Ocak 2025 #28 ByWhicenzo dedi: Update'yi kapattım zaten ama arkadaş modemde ne yaptığımı sordu. Genişletmek için tıkla... Update kapadıktan sonra düzeldi değil mi?
ByWhicenzo dedi: Update'yi kapattım zaten ama arkadaş modemde ne yaptığımı sordu. Genişletmek için tıkla... Update kapadıktan sonra düzeldi değil mi?