F Fırat Asaf Ağırman Decapat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #1 İnternet mobil cihazlarda iyi çalışıyor, bilgisayarımı görüyor sonra aniden gidiyor. Eskiden hiç olmuyordu, bir türlü çözemedim. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2023
İnternet mobil cihazlarda iyi çalışıyor, bilgisayarımı görüyor sonra aniden gidiyor. Eskiden hiç olmuyordu, bir türlü çözemedim.
B BhuRock Kilopat Katılım 26 Kasım 2018 Mesajlar 414 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #2 Fırat Asaf Ağırman dedi: İnternet mobil cihazlarda iyi çalışıyor, bilgisayarımı görüyor sonra aniden gidiyor. Eskiden hiç olmuyordu, bir türlü çözemedim. Genişletmek için tıkla... Kablolu bağlı olarak tahmin yürütüp sorunun kabloda olduğunu düşünüyorum. Farklı kablo ile bağlantı sağladınız mı?
Fırat Asaf Ağırman dedi: İnternet mobil cihazlarda iyi çalışıyor, bilgisayarımı görüyor sonra aniden gidiyor. Eskiden hiç olmuyordu, bir türlü çözemedim. Genişletmek için tıkla... Kablolu bağlı olarak tahmin yürütüp sorunun kabloda olduğunu düşünüyorum. Farklı kablo ile bağlantı sağladınız mı?