F furkanbelen Femtopat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #1 Bilgisayarım ısındığında dolayı kapandı ve geri açılmıyor neden olabilir kasanın ışıkları yanıyor ve fanlar dönüyor.
Bilgisayarım ısındığında dolayı kapandı ve geri açılmıyor neden olabilir kasanın ışıkları yanıyor ve fanlar dönüyor.
brtcrdk Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 372 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #11 O zaman sıkıntı monitör ya da monitör kablolarındadır. Sakin ol. Panik yapma. Artı 0 Eksi
dyingme Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 1.243 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #12 Ekran kartı vram arızası olabilir, başka kart varsa onunla dene. Artı 0 Eksi
brtcrdk Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 372 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #13 PC'yi Trendyol'dan falan mı aldın? Artı 0 Eksi
KS KS F furkanbelen Femtopat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #14 brtcrdk dedi: Win+CTRL+Shift+b yaparsan ekran kartını sıfırlar ama daha kötüde olabilir. YouTube'da görmüştüm. Bunu yaptığında bir şey olursa benden değil. Genişletmek için tıkla... Biraz kapalı kaldı tekrar denedim açıldı teşekkürler. brtcrdk dedi: PC'yi Trendyol'dan falan mı aldın? Genişletmek için tıkla... Hayır İtopya. dyingme dedi: Ekran kartı VRAM arızası olabilir, başka kart varsa onunla dene. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim biraz kapalı kaldı tekrar denedim açıldı. Artı 0 Eksi
brtcrdk dedi: Win+CTRL+Shift+b yaparsan ekran kartını sıfırlar ama daha kötüde olabilir. YouTube'da görmüştüm. Bunu yaptığında bir şey olursa benden değil. Genişletmek için tıkla... Biraz kapalı kaldı tekrar denedim açıldı teşekkürler. brtcrdk dedi: PC'yi Trendyol'dan falan mı aldın? Genişletmek için tıkla... Hayır İtopya. dyingme dedi: Ekran kartı VRAM arızası olabilir, başka kart varsa onunla dene. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim biraz kapalı kaldı tekrar denedim açıldı.
brtcrdk Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 372 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #15 furkanbelen dedi: Biraz kapalı kaldı tekrar denedim açıldı teşekkürler. Hayır İtopya. Teşekkür ederim biraz kapalı kaldı tekrar denedim açıldı. Genişletmek için tıkla... Güle güle kullan. Artı 0 Eksi
furkanbelen dedi: Biraz kapalı kaldı tekrar denedim açıldı teşekkürler. Hayır İtopya. Teşekkür ederim biraz kapalı kaldı tekrar denedim açıldı. Genişletmek için tıkla... Güle güle kullan.