Bilgisayar ısınıyor ve ekran gelmiyor

0.0_lucas

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci; i7 12700K
RAM; Kingston Fury Beast 32 GB 3200 MHz DDR4 CL16
Ana Kart; ASUS B660M - E D4 3600MHz
Ekran Kartı; RX6750XT 12GB
Sıvı Soğutucu; MSI MAG CORELIQUID P360 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu
Meslek
Meslek Lisesi Yazılım Öğrencisi
Merhaba arkadaşlar, biraz önce bilgisayarı temizledim, tozdan falan sonra çalıştırdım. Her şeyi yerli yerindeydi, tek RAM takılıydı. İşlemci dişlileri kırıldı sandım, fakat baktığımda herhangi bir sorun yoktu. Ancak dokunduğum gibi elim yandı, çok sıcak ve çok ısınmıştı. Sorun ne olabilir? Ekran gelmiyor, HDMI ve DPI da çalışmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar dediğim gibi devreleri kısa devre yapmış gibi duruyor teknik servise götütürsen onlar sorunu çözecektir. Bir du bu işlemi yaparken fiş takılı değildi değil mi?

SSD takarken vesaire fiş takılıydı ve PSU güçü açıktı ama bilgisayar kapalı çalışmıyordu.

Böyle işlemler yapılırken fiş çekilir ve bütün çalışan cihazlar kapatılır ondan sonra işlem yapılır.

Teknik servise götüremem her parça varklı yerden vatan, Hepsiburada, Trendyol. Aşağıdali mahalle bilgisayarcısına götürsem olur mu?

Güvenilir bir bilgiyasar servisi ise evet yoksa araştırın ve güvenli olan bir bilgisayarcıya danışın.

Daha önce götürdüm oraya.

Güvenilir bir bilgiyasar servisi ise evet yoksa araştırın ve güvenli olan bir bilgisayarcıya danışın.

Bilgisayar çalıştı ekran kartı fanları 3 4 saniye dönüyor sonra duruyor sorun ekran kartındamı yoksa başka bir şey değil mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…