NeYazsamBilemedim Decapat Katılım 14 Mayıs 2019 Mesajlar 4 14 Mayıs 2019 #1 Bu sıkıntı cumadan sonra başladı. Cuma günü bilgisayarı full bakım yaptırtmıştım ondan önce zar zor 75 dereceyi falan görürken yaptırdıktan sonra 90 dereceleri görmeye başladı. Bir çözümü var mı?
Bu sıkıntı cumadan sonra başladı. Cuma günü bilgisayarı full bakım yaptırtmıştım ondan önce zar zor 75 dereceyi falan görürken yaptırdıktan sonra 90 dereceleri görmeye başladı. Bir çözümü var mı?
Zafer doğan Decapat Katılım 5 Kasım 2018 Mesajlar 550 Çözümler 1 14 Mayıs 2019 #2 İşlemci fanı ni söktünuzmu
NeYazsamBilemedim Decapat Katılım 14 Mayıs 2019 Mesajlar 4 14 Mayıs 2019 #3 Zafer doğan dedi: İşlemci fanı ni söktünuzmu Genişletmek için tıkla... Bizzat bilgisayarcıya verip yaptırdım full bakım dediydi yüksek ihtimal onuda yapmıştır
Zafer doğan dedi: İşlemci fanı ni söktünuzmu Genişletmek için tıkla... Bizzat bilgisayarcıya verip yaptırdım full bakım dediydi yüksek ihtimal onuda yapmıştır
Zafer doğan Decapat Katılım 5 Kasım 2018 Mesajlar 550 Çözümler 1 14 Mayıs 2019 #4 Siz emin olun bir termal macun alıp yeniden yapın bu zaman da kimseye güvenmek yok
NeYazsamBilemedim Decapat Katılım 14 Mayıs 2019 Mesajlar 4 14 Mayıs 2019 #5 Zafer doğan dedi: Siz emin olun bir termal macun alıp yeniden yapın bu zaman da kimseye güvenmek yok Genişletmek için tıkla... Ben yapabilir miyim bilmiyorum
Zafer doğan dedi: Siz emin olun bir termal macun alıp yeniden yapın bu zaman da kimseye güvenmek yok Genişletmek için tıkla... Ben yapabilir miyim bilmiyorum
Zafer doğan Decapat Katılım 5 Kasım 2018 Mesajlar 550 Çözümler 1 14 Mayıs 2019 #6 NeYazsamBilemedim dedi: Ben yapabilir miyim bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Kolay kardeş YouTube videoları var bir baksaniz çözersiniz işi zaten
NeYazsamBilemedim dedi: Ben yapabilir miyim bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Kolay kardeş YouTube videoları var bir baksaniz çözersiniz işi zaten
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 14 Mayıs 2019 #7 Demek ki yapmamış sözde güvendiğin bilgisayarcı dediğin kişi.
NeYazsamBilemedim Decapat Katılım 14 Mayıs 2019 Mesajlar 4 14 Mayıs 2019 #8 LeViAcKeRMaN dedi: Demek ki yapmamış sözde güvendiğin bilgisayarcı dediğin kişi. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum
LeViAcKeRMaN dedi: Demek ki yapmamış sözde güvendiğin bilgisayarcı dediğin kişi. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 14 Mayıs 2019 #9 NeYazsamBilemedim dedi: Anlıyorum Genişletmek için tıkla... Kasandaki tozları temizle ve işlemcinin termal macunu falan değiştir. Ara bölümünden bunların yapılışlarını bulabilirsin. Basit şeyler. Kendin yapmayı öğren bunları. Başkasından beklemek yanlış. Türkiye de kimse işini düzgün yapmıyor artık maalesef.
NeYazsamBilemedim dedi: Anlıyorum Genişletmek için tıkla... Kasandaki tozları temizle ve işlemcinin termal macunu falan değiştir. Ara bölümünden bunların yapılışlarını bulabilirsin. Basit şeyler. Kendin yapmayı öğren bunları. Başkasından beklemek yanlış. Türkiye de kimse işini düzgün yapmıyor artık maalesef.