lacey Decapat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 192 4 Ağustos 2023 #1 1 hafta önce falan format attım bilgisayarın ismini X yaptım diyelim ama pin girme yerinde farklı ir isim var sebebi nedir?
1 hafta önce falan format attım bilgisayarın ismini X yaptım diyelim ama pin girme yerinde farklı ir isim var sebebi nedir?
Çözüm Nizel G 4 Ağustos 2023 Microsoft hesabınla giriş yaptığında yerel hesap online hesaba dönüşür. Microsoft hesabının bilgileri gözükür.
Microsoft hesabınla giriş yaptığında yerel hesap online hesaba dönüşür. Microsoft hesabının bilgileri gözükür.
5 573476 Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 278 Çözümler 1 4 Ağustos 2023 #2 Hocam farklı bir oturum kurmuş olabilirsiniz, virüs girmiş olabilir. Artı 0 Eksi
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 4 Ağustos 2023 #3 Microsoft hesabınla giriş yaptığında yerel hesap online hesaba dönüşür. Microsoft hesabının bilgileri gözükür. Artı 0 Eksi Çözüm
Microsoft hesabınla giriş yaptığında yerel hesap online hesaba dönüşür. Microsoft hesabının bilgileri gözükür.
M MAD23 Hectopat Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 453 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500 , Rx 580 , A320m-k , 8gb corsair venegance ram. Cinsiyet Erkek Meslek Bİlgi İşlem Elemanı / IT Staff 4 Ağustos 2023 #4 Microsoft hesabınızı girdiniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS lacey Decapat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 192 4 Ağustos 2023 #5 MAD23 dedi: Microsoft hesabınızı girdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet girdim. 573476 dedi: Hocam farklı bir oturum kurmuş olabilirsiniz, virüs girmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Virüs benim tam adımımı bilgisayarin ismi yapacak. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
MAD23 dedi: Microsoft hesabınızı girdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet girdim. 573476 dedi: Hocam farklı bir oturum kurmuş olabilirsiniz, virüs girmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Virüs benim tam adımımı bilgisayarin ismi yapacak.
M MAD23 Hectopat Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 453 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500 , Rx 580 , A320m-k , 8gb corsair venegance ram. Cinsiyet Erkek Meslek Bİlgi İşlem Elemanı / IT Staff 4 Ağustos 2023 #6 lacey dedi: Evet girdim. Virüs benim tam adımımı bilgisayarin ismi yapacak. Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabını girmişsin, tamam o zaman offline hesabın Online hesap olarak değiştirmiş ismini de otomatik olarak düzenlemiş. Korkulacak bir durum yok yani. Cihazını güle güle kullanmaya devam edebilirsin kardeşim . Mesajımı çözüm olarak rapor ederseniz sevinirim. Son düzenleme: 4 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
lacey dedi: Evet girdim. Virüs benim tam adımımı bilgisayarin ismi yapacak. Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabını girmişsin, tamam o zaman offline hesabın Online hesap olarak değiştirmiş ismini de otomatik olarak düzenlemiş. Korkulacak bir durum yok yani. Cihazını güle güle kullanmaya devam edebilirsin kardeşim . Mesajımı çözüm olarak rapor ederseniz sevinirim.