V Valenciaga Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #1 Hoparlör kullanıyorum jakını anakarttaki yeşil yere takıyordum fakat tak çıkar yaptıktan sonra bilgisayar bir daha görmemeye başladı. Bunu nasıl çözebilirim?
Hoparlör kullanıyorum jakını anakarttaki yeşil yere takıyordum fakat tak çıkar yaptıktan sonra bilgisayar bir daha görmemeye başladı. Bunu nasıl çözebilirim?
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 9 Temmuz 2022 #2 Jak girişi yalama olup bozulmuş olabilir, farklı port deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS V Valenciaga Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #3 InternetciMen dedi: Jak girişi yalama olup bozulmuş olabilir, farklı port deneyin. Genişletmek için tıkla... Hayır başka yerde görüyor Realtek Audio consol üzernden yapmam lazı faakat görünmüyor formatlasam düzelir ama uğraşmak istemiyorum. Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: Jak girişi yalama olup bozulmuş olabilir, farklı port deneyin. Genişletmek için tıkla... Hayır başka yerde görüyor Realtek Audio consol üzernden yapmam lazı faakat görünmüyor formatlasam düzelir ama uğraşmak istemiyorum.