Çözüldü Bilgisayar JBL C100SL mikrofonunu algılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cobainous

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, "JBL C100SL" adlı kulaklığı kullanıyorum. Bu mikrofonlu kulaklığı, daha önce 1, 5 yıl boyunca telefon ve dizüstünde kullandım.
Geçenlerde bir masaüstü bilgisayar aldım, kulaklığı taktım ve çalıştı ancak Online oyunlara girdiğimde mikrofonun çalışmadığını fark ettim.
Aynı şekilde WhatsApp Web üzerinden ses kaydı atmaya çalıştığım zamanda da bunu yaşadım, mikrofon yok.
Mikrofonlu kulaklık diye geçiyor ve dediğim gibi 1, 5 yıl boyunca aktif olarak mikrofonundan yararlandım, telefonda kullanabiliyorum çalışıyor.
Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim.

Çözüm
"Y" şeklinde splitter almanız gerekiyor masaüstü bilgisayarınızda kullanmak için.
Teşekkürler.
Genelde bilgisayarcılarda oluyor 5 TL'ye almıştım taş gibi.
Yarın ilk iş ben de bir tane alayım

Farklı marka kullanmadım ben, onun için öneremeyeceğim. Razer Hammerhead v2 kullanıyorum, onun yanında kendileri vermişti. O yüzden kullanmadığım ürünü önermem pek doğru olmaz. Mantık olarak aynı hepsi. Olursa kalite farkı olur.

Anladım, çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…