S serkang07 Hectopat Katılım 3 Mart 2018 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2019 #1 Bu sistemin montajını arkadaşımla beraber yaptım. İkimizinde ilk deneyimi, sizce nasıl olmuş? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2019
Nielle Hectopat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 461 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2019 #2 Başarılı.
ShiNiwa Kilopat Katılım 17 Nisan 2019 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2019 #3 serkang07 dedi: Bu sistemin montajını arkadaşımla beraber yaptım. İkimizinde ilk deneyimi, sizce nasıl olmuş? Genişletmek için tıkla... Anakarta güç veren kablo biraz bol onu biraz çektirsen iyi olur. Birde tepeden sarkan kontrolcü sanırım bi çift taraflı bant istiyor gibi.
serkang07 dedi: Bu sistemin montajını arkadaşımla beraber yaptım. İkimizinde ilk deneyimi, sizce nasıl olmuş? Genişletmek için tıkla... Anakarta güç veren kablo biraz bol onu biraz çektirsen iyi olur. Birde tepeden sarkan kontrolcü sanırım bi çift taraflı bant istiyor gibi.
ensopat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2013 Mesajlar 1.374 Çözümler 19 Yer Adalar 1 Temmuz 2019 #4 Su kemeri gibi olmuş. Daha sonra tozlanacağı zaman çok uğraştırır kabloları temizlemek en iyisi o cırtları kesin kabloları rahatlatın. Molex Soket görünüyor yan tarafta. Fanları onlara değil mümkünse anakarta takın. Hayırlı olsun sisteminiz.
Su kemeri gibi olmuş. Daha sonra tozlanacağı zaman çok uğraştırır kabloları temizlemek en iyisi o cırtları kesin kabloları rahatlatın. Molex Soket görünüyor yan tarafta. Fanları onlara değil mümkünse anakarta takın. Hayırlı olsun sisteminiz.
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.066 Makaleler 18 Çözümler 34 1 Temmuz 2019 #5 Güzel olmuş ancak biraz daha çeki düzen verilebilir.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.082 Makaleler 6 Çözümler 54 1 Temmuz 2019 #6 Mevcut düzeni bozmadan bol kabloları kasanın arkasına doğru iteleyiverin gari.
kaplumbaga deden Kilopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 960 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2019 #7 O SSD'yi tek ben mi fark etmişim. O nasıl SSD takmaktır öyle
benbirinsanım Decapat Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 40 1 Temmuz 2019 #8 kaplumbaga deden dedi: O SSD'yi tek ben mi fark etmişim. O nasıl SSD takmaktır öyle Genişletmek için tıkla... aynen ssd yanlış takılmış gibi
kaplumbaga deden dedi: O SSD'yi tek ben mi fark etmişim. O nasıl SSD takmaktır öyle Genişletmek için tıkla... aynen ssd yanlış takılmış gibi
S serkang07 Hectopat Katılım 3 Mart 2018 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2019 #9 kaplumbaga deden dedi: O SSD'yi tek ben mi fark etmişim. O nasıl SSD takmaktır öyle Genişletmek için tıkla... Arkasındaki deliklere vida girmeyince bizde öyle bi çözüm bulduk o da imzamız olsun
kaplumbaga deden dedi: O SSD'yi tek ben mi fark etmişim. O nasıl SSD takmaktır öyle Genişletmek için tıkla... Arkasındaki deliklere vida girmeyince bizde öyle bi çözüm bulduk o da imzamız olsun