Bilgisayar kablolu DS4'ü görmüyor

Tolga Berat

Hectopat
Yer
Ankara, Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 10 Pro
Asus P8H61 -M PRO
NVIDIA Geforce GTX 760 EVGA 2GB SC
Intel Core i5-3350P
1TB HDD
240GB SATA SSD
Asus MX239H
DS4 programı indirdim, kablo ile DS4 kolunu bağladım ve sürücüleri yüklememe rağmen bilgisayar kolu görmüyor.

Steam üzerinden mi görmüyor yoksa hiç mi görmüyor Bluetooth bağlamayı denediniz mi?

Steam üzerinden mi görmüyor yoksa hiç mi görmüyor Bluetooth bağlamayı denediniz mi?

Hiç görmüyor ayrıca Bluetooth adaptörüm de yok kabloyla bağlanınca oluyor diyenler vardı.

Hiç görmüyor ayrıca Bluetooth adaptörüm de yok kabloyla bağlanınca oluyor diyenler vardı.

Oluyor hocam ya kol bozuk ya da kablo bende oluyor her iki türlü kablo değiştir eğer yine oluyorsa kolu iade et ya da yenisini al. Bide Windows 10 aşağısını kullanıyorsanız gormez

Oluyor hocam ya kol bozuk ya da kablo bende oluyor her iki türlü kablo değiştir eğer yine oluyorsa kolu iade et ya da yenisini al. Bir de Windows 10 aşağısını kullanıyorsanız gormez.

Değistirdim yeni olanı taktım hocam yine işe yaramadı ve görmüyor bugün konsolcu da kablo ile denedik oldu ama bu bilgisayarda olmadı normalde baska cihazlar olunca görür ama kol olunca olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…