Konu başlığında da dediğim gibi bunu nasıl yapıyoruz? Kuzenimde aynı olay var. Bilgisayar kapalıyken klavye ışığı olsun, mouse ışığı olsun herşeyi yanıyor. Hatta telefonunu USB ile bilgisayara takıp şarj ediyor. Ben de böyle yapmak istiyorum nasıl yaparım?
Konu başlığındada dediğim gibi bunu nasıl yapıyoruz? Kuzenimde aynı olay var. Bilgisayar kapalıyken klavye ışığı olsun, mouse ışığı olsun herşeyi yanıyor. Hatta telefonunu USB ile bilgisayara takıp şarj ediyor. Ben de böyle yapmak istiyorum nasıl yaparım?
Konu başlığında da dediğim gibi bunu nasıl yapıyoruz? Kuzenimde aynı olay var. Bilgisayar kapalıyken klavye ışığı olsun, mouse ışığı olsun herşeyi yanıyor. Hatta telefonunu USB ile bilgisayara takıp şarj ediyor. Ben de böyle yapmak istiyorum nasıl yaparım?
Evrensel seri veriyolu denetleyecilerinin altında olanlardan güç yönetimi sekmelerinde olan tikleri kaldırırsanız kapanmayacağı için güç kesilmeyecektir.
Evrensel seri veriyolu denetleyecilerinin altında olanlardan güç yönetimi sekmelerinde olan tikleri kaldırırsanız kapanmayacağı için güç kesilmeyecektir.
BIOS'da S3/S4/S5 gibi ifadeleri olan bölümün resmini çekin. Erp olan kısmı bulun açıksa kapatın. USB yazan kısımları da çekin paylaşın. Anakart kitapçığın eksik yazılmış ondan dolayı menüleri göremiyorum, kendiniz bakıp paylaşırsınız.
Ek olarak belirteyim bu şarj normal şarjdan daha yavaş olur bilginiz olsun çalışırsa.