3 380721 Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.601 Çözümler 2 16 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar bilgisayar kapalı fakat aralıklarla 1-2 kez çıt çıt diye bir ses geliyor ne olabilir?
Freudel Kilopat Katılım 25 Nisan 2016 Mesajlar 460 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Laboratuvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Moleküler Biyoloji ve Genetik 16 Aralık 2020 #3 Çalışırken ısınıp genleşen elektronik aletler, kapandıktan sonra soğuyup büzüşürler bazılarında bu esnada ses çıkar.
Çalışırken ısınıp genleşen elektronik aletler, kapandıktan sonra soğuyup büzüşürler bazılarında bu esnada ses çıkar.
D danedeniz Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #4 Isındığı için soğumaya başladığında genleşmeden dolayı çıt çıt sesler gelir tüm laptoplarda oluyor sıkıntı çıkarmaz.
Isındığı için soğumaya başladığında genleşmeden dolayı çıt çıt sesler gelir tüm laptoplarda oluyor sıkıntı çıkarmaz.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #5 danedeniz dedi: Isındığı için soğumaya başladığında genleşmeden dolayı çıt çıt sesler gelir tüm laptoplarda oluyor sıkıntı çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Acaba ne yaptıkta Allah bizi böyle cezalandırıyor. 2 aydır bakıyorum da yanlış bilgi verenler türedi. Çoğu laptopta olmaz o şey.
danedeniz dedi: Isındığı için soğumaya başladığında genleşmeden dolayı çıt çıt sesler gelir tüm laptoplarda oluyor sıkıntı çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Acaba ne yaptıkta Allah bizi böyle cezalandırıyor. 2 aydır bakıyorum da yanlış bilgi verenler türedi. Çoğu laptopta olmaz o şey.
D danedeniz Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #6 Hamza Ensar Sağlam dedi: Acaba ne yaptıkta Allah bizi böyle cezalandırıyor. 2 aydır bakıyorum da yanlış bilgi verenler türedi. Çoğu laptopta olmaz o şey. Genişletmek için tıkla... Çoğu laptopta olmaz benim babamın laptopu kapandıktan sonra çatışma sesleri çıkartıyor yani laptoplarda olan bir şey bu fen konusudur.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Acaba ne yaptıkta Allah bizi böyle cezalandırıyor. 2 aydır bakıyorum da yanlış bilgi verenler türedi. Çoğu laptopta olmaz o şey. Genişletmek için tıkla... Çoğu laptopta olmaz benim babamın laptopu kapandıktan sonra çatışma sesleri çıkartıyor yani laptoplarda olan bir şey bu fen konusudur.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #7 danedeniz dedi: Çoğu laptopta olmaz benim babamın laptopu kapandıktan sonra çatışma sesleri çıkartıyor yani laptoplarda olan bir şey bu fen konusudur. Genişletmek için tıkla... Ya arkadaş daha bir dediğin bir dediğini tutmuyor. Az daha batma bari.
danedeniz dedi: Çoğu laptopta olmaz benim babamın laptopu kapandıktan sonra çatışma sesleri çıkartıyor yani laptoplarda olan bir şey bu fen konusudur. Genişletmek için tıkla... Ya arkadaş daha bir dediğin bir dediğini tutmuyor. Az daha batma bari.