Bilgisayar kapalıyken DualSense şarj edilebilir mi?

alo cimer

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
INTEL I3 12100F
MSI H610M-E
MSI RTX 4060 VENTUS 2X BLACK
MSI SPATIUM M450 PCI-Express 4.0 500 GB M.2 SSD
MSI MAG FORGE M100A RGB Fan mATX
LEXAR THOR 16GB (2x8GB) DD4 3200Mhz
ErP Ready ayarı ve PC USB standby ayarı harici başka bir şey göremedim? Nasıl PC kapalıyken USB portlarının çalışmasını sağlayabilirim?

BIOS'da F7'ye basın, soldan, settings/adavanced/wake up event setup/ resume by USB device, bunu enable yapın, ErP kapalı olsun.
Denedim yine olmadı. Aygıt yöneticisinden USB'leri güç kazancı sağlamak için bilgisayar bu aygıtı kapatsın kısmının da tikini kaldırıp denedim olmadı. Anakartım desteklemiyor olabilir mi?

Normalda ErP disable konumdayken USB portlarına güç gelmesi lazım, en kötü diğer yaptığımız ayarl ile olması lazım, kasa arkasındaki portları deneyin.
Dediğiniz şekilde yaptım. Bilgisayarı kapatıyorum telefon şarjdayken pc komple kapandıktan 3-4 saniye sonra şarj olmuyor. PC kapandıktan sonra telefondan usbyi çıkartıp tekrar takıyorum şarj oluyor ama 3 saniye sonra yine kesiyor.

Normalda ErP disable konumdayken USB portlarına güç gelmesi lazım, en kötü diğer yaptığımız ayarl ile olması lazım, kasa arkasındaki portları deneyin.
Dualsense'i böyle bir Adaptör ile şarj etsem prizden sıkıntı olur mu? Asonic 5V Adaptör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…