Sönmüyor sabaha kadar yanıyor gece gözümü alıyor.Bir süre sonra söner.
MSI Gaming X serisi eski ekran kartımda pin ışıkları sönüyordu.O ışıklar bağlantıların doğru yapıldığını gösterir ve ön bilgi vermesi amaçlıdır kapatmanın tek yolu PSU gücünü kesmektir diye biliyorum ayrı bir ayarı olmamalı.
Çok sinir bozucu değil mi? Eğilip PSU kapamak da ayrı eziyet.PSU'dan gelen gücü tamamen kesmeden, yani elektrik anahtarını 0 konumuna getirmeden kapanmıyor o ledler diye biliyorum, en azından bendeki Asus modelinde öyle.
Çok ufak bir led, 4 yıldır hiç dönüp bakmadım bile, zaten her zaman PSU anahtarını da indiririm ben işim tamamen bittiğinde, pek yük değil. Elektrik geçmeyecek şekilde 0 konumunda olması daha güvenli.Çok sinir bozucu değil mi? Eğilip PSU kapamak da ayrı eziyet.
Ben gün içinde bilgisayarı 5-6 kez kapatıp açıyorum eğilmeye eriniyorum PSU için.Çok ufak bir led, 4 yıldır hiç dönüp bakmadım bile, zaten her zaman PSU anahtarını da indiririm ben işim tamamen bittiğinde, pek yük değil. Elektrik geçmeyecek şekilde 0 konumunda olması daha güvenli.
Ben ışıktan nefret ediyorum. Anakart GPU kasa fanları hepsinin ışığını kapattım. O iki adet led ışığını gece gördüğümde çıldırıyorum. Elektrik bandı ile saracağım artık.Kartınızda ne kadar ışık yayıyor bilmiyorum ama hele ki gün içinde hiç dikkat çekmeyecek kadar küçük bir led bu ve sistemi kurduğunuzda sisteme güç gittiğini gösteren ilk bilgiyi verir. Bu kadar rahatsız edici olan kısmını anlamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.