B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 17 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar bilgisayarı kapatıyorum ama kulaklığın ışığı hiç kapanmıyor. Ne yapabilirim? Kulaklık Eksa E900 Pro.
Arkadaşlar bilgisayarı kapatıyorum ama kulaklığın ışığı hiç kapanmıyor. Ne yapabilirim? Kulaklık Eksa E900 Pro.
Doyle Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 1.740 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #2 Psu'yu kapatın hocam.
SUSAMLI ÇUBUK Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 2.671 Makaleler 1 Çözümler 12 17 Şubat 2023 #3 Biostan ayarını yapman gerekiyor.
B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 17 Şubat 2023 #4 SUSAMLI ÇUBUK dedi: BIOS'tan ayarını yapman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ErP diye bir ayardanmış ama başka bir şeyleri etkiler mi bilmiyorum.
SUSAMLI ÇUBUK dedi: BIOS'tan ayarını yapman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ErP diye bir ayardanmış ama başka bir şeyleri etkiler mi bilmiyorum.
HaMo Decapat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 95 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #5 Buzdolabi dedi: Arkadaşlar bilgisayarı kapatıyorum ama kulaklığın ışığı hiç kapanmıyor. Ne yapabilirim? Kulaklık eksa E900 Pro. Genişletmek için tıkla... Bende de oluyor kasanın arkasından PSU'yu kapat PC'yi kapattıktan sonra.
Buzdolabi dedi: Arkadaşlar bilgisayarı kapatıyorum ama kulaklığın ışığı hiç kapanmıyor. Ne yapabilirim? Kulaklık eksa E900 Pro. Genişletmek için tıkla... Bende de oluyor kasanın arkasından PSU'yu kapat PC'yi kapattıktan sonra.
B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 17 Şubat 2023 #6 HaMo dedi: Bende de oluyor kasanın arkasından PSU'yu kapat PC'yi kapattıktan sonra. Genişletmek için tıkla... Hocam her gün onunla uğraşamam zor oluyor çıkarıp takması. Psu tuşu da aynı şekilde. Komple kapatmanın yolu yok mu?
HaMo dedi: Bende de oluyor kasanın arkasından PSU'yu kapat PC'yi kapattıktan sonra. Genişletmek için tıkla... Hocam her gün onunla uğraşamam zor oluyor çıkarıp takması. Psu tuşu da aynı şekilde. Komple kapatmanın yolu yok mu?
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.445 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Şubat 2023 #7 Buzdolabi dedi: Hocam her gün onunla uğraşamam zor oluyor çıkarıp takması. Psu tuşu da aynı şekilde. Komple kapatmanın yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Düğmesi yok mu hocam?
Buzdolabi dedi: Hocam her gün onunla uğraşamam zor oluyor çıkarıp takması. Psu tuşu da aynı şekilde. Komple kapatmanın yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Düğmesi yok mu hocam?
B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 17 Şubat 2023 #8 Katy Perry dedi: Düğmesi yok mu hocam? Genişletmek için tıkla... Ne düğmesi?
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.445 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Şubat 2023 #9 Buzdolabi dedi: Ne düğmesi? Genişletmek için tıkla... PSU'nun düğmesini demiştim.
B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 17 Şubat 2023 #10 Katy Perry dedi: PSU'nun düğmesini demiştim. Genişletmek için tıkla... Var da ben her bilgisayarı kapattığımda otomatik ışığın sönmesini istiyorum.
Katy Perry dedi: PSU'nun düğmesini demiştim. Genişletmek için tıkla... Var da ben her bilgisayarı kapattığımda otomatik ışığın sönmesini istiyorum.