4 489483 Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.725 Çözümler 11 17 Şubat 2023 #11 Buzdolabi dedi: Arkadaşlar bilgisayarı kapatıyorum ama kulaklığın ışığı hiç kapanmıyor. Ne yapabilirim? Kulaklık eksa E900 Pro. Genişletmek için tıkla... Monitör tuşundan mı kapatıyorsunuz Bu arada ppnize hayran kaldım.
Buzdolabi dedi: Arkadaşlar bilgisayarı kapatıyorum ama kulaklığın ışığı hiç kapanmıyor. Ne yapabilirim? Kulaklık eksa E900 Pro. Genişletmek için tıkla... Monitör tuşundan mı kapatıyorsunuz Bu arada ppnize hayran kaldım.
Hybrid Theory Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 3.235 Makaleler 5 Çözümler 79 Yer İzmir 17 Şubat 2023 #12 Buzdolabi dedi: Biliyorum ErP diye bir ayardanmış ama başka bir şeyleri etkiler mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... ErP'yi kapatmanda fayda var. USB'lere takılı donanımları etkiler, güç gitmesini engeller. Sorun teşkil etmez.
Buzdolabi dedi: Biliyorum ErP diye bir ayardanmış ama başka bir şeyleri etkiler mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... ErP'yi kapatmanda fayda var. USB'lere takılı donanımları etkiler, güç gitmesini engeller. Sorun teşkil etmez.
B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 17 Şubat 2023 #13 489483 dedi: Monitör tuşundan mı kapatıyorsunuz Bu arada ppnize hayran kaldım. Genişletmek için tıkla... Neyi?
489483 dedi: Monitör tuşundan mı kapatıyorsunuz Bu arada ppnize hayran kaldım. Genişletmek için tıkla... Neyi?
4 489483 Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.725 Çözümler 11 17 Şubat 2023 #14 Buzdolabi dedi: Neyi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı monitör tuşundan mı kapatıyorsunuz.
B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 17 Şubat 2023 #15 489483 dedi: Bilgisayarı monitör tuşundan mı kapatıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Yok Windows'tan. Hybrid Theory dedi: ErP'yi kapatmanda fayda var. USB'lere takılı donanımları etkiler, güç gitmesini engeller. Sorun teşkil etmez. Genişletmek için tıkla... Hocam normal ışığı etkilemesinden korkuyorum. Son düzenleme: 17 Şubat 2023
489483 dedi: Bilgisayarı monitör tuşundan mı kapatıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Yok Windows'tan. Hybrid Theory dedi: ErP'yi kapatmanda fayda var. USB'lere takılı donanımları etkiler, güç gitmesini engeller. Sorun teşkil etmez. Genişletmek için tıkla... Hocam normal ışığı etkilemesinden korkuyorum.
SUSAMLI ÇUBUK Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 2.671 Makaleler 1 Çözümler 12 17 Şubat 2023 #16 Buzdolabi dedi: Yok Windows'tan. Hocam normal ışığı etkilemesinden korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Normal ışık?
Buzdolabi dedi: Yok Windows'tan. Hocam normal ışığı etkilemesinden korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Normal ışık?
B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 17 Şubat 2023 #17 SUSAMLI ÇUBUK dedi: Normal ışık? Genişletmek için tıkla... Hocam saçma yazmışım kusura bakmayın. Demek istediğim bilgisayar açıkken ki kulaklık ve klavyenin ışığını etkilemesinden korkuyorum.
SUSAMLI ÇUBUK dedi: Normal ışık? Genişletmek için tıkla... Hocam saçma yazmışım kusura bakmayın. Demek istediğim bilgisayar açıkken ki kulaklık ve klavyenin ışığını etkilemesinden korkuyorum.
SUSAMLI ÇUBUK Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 2.671 Makaleler 1 Çözümler 12 17 Şubat 2023 #18 Buzdolabi dedi: Hocam saçma yazmışım kusura bakmayın. Demek istediğim bilgisayar açıkken ki kulaklık ve klavyenin ışığını etkilemesinden korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Etkilemez, sadece pc kapaliyken gücü kesiyor.
Buzdolabi dedi: Hocam saçma yazmışım kusura bakmayın. Demek istediğim bilgisayar açıkken ki kulaklık ve klavyenin ışığını etkilemesinden korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Etkilemez, sadece pc kapaliyken gücü kesiyor.
B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 17 Şubat 2023 #19 SUSAMLI ÇUBUK dedi: Etkilemez, sadece PC kapaliyken gücü kesiyor. Genişletmek için tıkla... Benim anakartım B450M-H hocam. Ayarı nerede bulabilirim BIOS'ta?
SUSAMLI ÇUBUK dedi: Etkilemez, sadece PC kapaliyken gücü kesiyor. Genişletmek için tıkla... Benim anakartım B450M-H hocam. Ayarı nerede bulabilirim BIOS'ta?
SUSAMLI ÇUBUK Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 2.671 Makaleler 1 Çözümler 12 17 Şubat 2023 #20 Buzdolabi dedi: Benim anakartım B450M-H hocam. Ayarı nerede bulabilirim BIOS'ta? Genişletmek için tıkla... Power sekmesinin altında Erp ayari var, aktif et.
Buzdolabi dedi: Benim anakartım B450M-H hocam. Ayarı nerede bulabilirim BIOS'ta? Genişletmek için tıkla... Power sekmesinin altında Erp ayari var, aktif et.