Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.028 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 9 Nisan 2021 #11 Eskilerdenn dedi: Bakayım bir. O ayar ne tam olarak? Genişletmek için tıkla... PC'yi LAN'dan açmaya yarıyor. PC kapalıyken bile LAN uyanık kalıyor.
Eskilerdenn dedi: Bakayım bir. O ayar ne tam olarak? Genişletmek için tıkla... PC'yi LAN'dan açmaya yarıyor. PC kapalıyken bile LAN uyanık kalıyor.
O omeerc Kilopat Katılım 11 Mart 2019 Mesajlar 716 Çözümler 4 9 Nisan 2021 #12 Telefon ile bilgisayarı açabiliyorsunuz. Yukarıda bahsetmiştim.
Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.718 Çözümler 11 9 Nisan 2021 #13 Enes3078 dedi: PC'yi LAN'dan açmaya yarıyor. PC kapalıyken bile LAN uyanık kalıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağol bkaıyorum omeerc dedi: Telefon ile bilgisayarı açabiliyorsunuz. Yukarıda bahsetmiştim. Genişletmek için tıkla... Görmedim ksra bakmayın.
Enes3078 dedi: PC'yi LAN'dan açmaya yarıyor. PC kapalıyken bile LAN uyanık kalıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağol bkaıyorum omeerc dedi: Telefon ile bilgisayarı açabiliyorsunuz. Yukarıda bahsetmiştim. Genişletmek için tıkla... Görmedim ksra bakmayın.
S Shenzou1903 Decapat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #14 Eskilerdenn dedi: Tamamdır sağ ol bkaıyorum. Görmedim ksra bakmayın. Genişletmek için tıkla... Merhaba, sorunu çözebildiniz mi?
Eskilerdenn dedi: Tamamdır sağ ol bkaıyorum. Görmedim ksra bakmayın. Genişletmek için tıkla... Merhaba, sorunu çözebildiniz mi?
Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.718 Çözümler 11 13 Nisan 2023 #15 Shenzou1903 dedi: Merhaba, sorunu çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır pek uğraşmadım ve pc yi sattım uzun bi süre önce. Ama normal diyor arkadaşlarım.
Shenzou1903 dedi: Merhaba, sorunu çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır pek uğraşmadım ve pc yi sattım uzun bi süre önce. Ama normal diyor arkadaşlarım.