Bilgisayar kapalıyken mouse ve klavye ışığının yanması

mainit

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayar kapalı durumdayken klavyenin ve mousenin ışıkları yanmaya devam ediyor, bilgisayara takılı masa fanı var o çalışıyor, telefon şarj oluyor. Daha önce böyle olmuyordu. 3 gün önce fark ettim yakın zamanda hiç parça değişmedi. İşletim sistemim Windows 10. Nasıl kapatabilirim bu ışıkları?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran Alıntısı.PNG

Hızlı başlatmayı kapattığın sorun ortadan kalkacaktır.
Eğer o bölüm kapalı ise şu anda kullanılmayan ayarları değiştire tıkla.

hjsd.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavye ve fare ışıkları yanması normal bende de öyle.Diğer fan ve telefon neden çalıştığını bilmiyorum.Eğer fare ışıklarından rahatsız oluyorsan DPI tuşuna uzun basınca kapanabilir.Klavyede de ona benzer bir tuş vardı sanırım(Fn) gibi.

Klavye ve fare ışıkları yanması normal bende de öyle.Diğer fan ve telefon neden çalıştığını bilmiyorum.Eğer fare ışıklarından rahatsız oluyorsan DPI tuşuna uzun basınca kapanabilir.Klavyede de ona benzer bir tuş vardı sanırım(Fn) gibi.
Hocam bir ara bende de oluyordu. Ama yukarıdaki çözümü uygulayınca sorun ortadan kalktı.

Hızlı başlatma açıkmış teşekkürler şimdi bunu kapatırsam pc dahamı yavaş açılacak bu ayarın anlamı ne ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı