Astegtam Decapat Katılım 25 Şubat 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #1 Merhaba bilgisayarım birkaç gün önce hiçbir neden yokken kapandı aniden ve daha da açamıyorum. Evde kendi başıma yapabileceğim bir şeyler var mıdır?
Merhaba bilgisayarım birkaç gün önce hiçbir neden yokken kapandı aniden ve daha da açamıyorum. Evde kendi başıma yapabileceğim bir şeyler var mıdır?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.021 Makaleler 1 Çözümler 562 24 Mart 2024 #2 PSU marka model?
F Furkans343 Decapat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 191 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #3 Laptopmu laptopsa termal macunu bitmiş olabilir ve çok ısınmadan kapanmış olabilir benim de başıma geldi.
Laptopmu laptopsa termal macunu bitmiş olabilir ve çok ısınmadan kapanmış olabilir benim de başıma geldi.
Astegtam Decapat Katılım 25 Şubat 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #4 GFYT dedi: PSU marka model? Genişletmek için tıkla... Nerden bakacağım hocam Furkans343 dedi: Laptopmu laptopsa termal macunu bitmiş olabilir ve çok ısınmadan kapanmış olabilir benim de başıma geldi. Genişletmek için tıkla... Hayır kasalı bilgisayar daha yeni aldım aslında 7 8 ay oldu ve bilgisayar kapandığında bilgisayar sıcak değildi yanık kokusu da yoktu.
GFYT dedi: PSU marka model? Genişletmek için tıkla... Nerden bakacağım hocam Furkans343 dedi: Laptopmu laptopsa termal macunu bitmiş olabilir ve çok ısınmadan kapanmış olabilir benim de başıma geldi. Genişletmek için tıkla... Hayır kasalı bilgisayar daha yeni aldım aslında 7 8 ay oldu ve bilgisayar kapandığında bilgisayar sıcak değildi yanık kokusu da yoktu.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.021 Makaleler 1 Çözümler 562 24 Mart 2024 #5 Astegtam dedi: Nereden bakacağım hocam. Hayır kasalı bilgisayar daha yeni aldım aslında 7 8 ay oldu ve bilgisayar kapandığında bilgisayar sıcak değildi yanık kokusu da yoktu. Genişletmek için tıkla... Kasanın alt kısmında kutu seklinde.
Astegtam dedi: Nereden bakacağım hocam. Hayır kasalı bilgisayar daha yeni aldım aslında 7 8 ay oldu ve bilgisayar kapandığında bilgisayar sıcak değildi yanık kokusu da yoktu. Genişletmek için tıkla... Kasanın alt kısmında kutu seklinde.
Astegtam Decapat Katılım 25 Şubat 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #6 GFYT dedi: Kasanın alt kısmında kutu seklinde. Genişletmek için tıkla... 850 watt enermax marblebron Black ATX semi-modular 80 Plus Bronze zertifizierung. Bu olması gerekiyor. PSU da mekanik sorun oluşmuş garantiye gönderdim 3 hafta sonra gelecekmiş.
GFYT dedi: Kasanın alt kısmında kutu seklinde. Genişletmek için tıkla... 850 watt enermax marblebron Black ATX semi-modular 80 Plus Bronze zertifizierung. Bu olması gerekiyor. PSU da mekanik sorun oluşmuş garantiye gönderdim 3 hafta sonra gelecekmiş.