berkevettel
Femtopat
Daha fazla
- RAM
- Adata XPG 3200 Mhz 16 cl
- SSD veya HDD modeli
- WD SN570 500GB
- Ekran kartı
- ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB
- Anakart
- Asus PRIME B450M-K II
- İşlemci
- R5 5600
Merhaba, sistemi alalı 3 hafta civarı oldu. Sistemi aldığım günden beri bilgisayarı kapattıktan sonra fanlar dönmeye devam ediyordu. Öndeki 3 fan 10 dakika sonra dururken arkadaki egzoz fan sürekli yavaş bir şekilde dönmeye devam ediyordu. Bunun sebebini bulamamıştım. Daha sonra arkadaki kabloları çıkar tak yaparken şunu fark ettim:
DisplayPort kablosunu çıkarınca fanlar duruyor. Ekran Kartında 3 DP portu var 1 HDMI portu var 3 DP portunda da denedim aynı, PC kapanınca fanlar dönmeye devam ediyor. HDMI kablosu taktım onda böyle bir şey yok PC'yi kapatınca duruyor. Monitörüm MSI G241. Ben bunun sebebini anlamadım. Kasayı Gaming Gen TR'den aldım. Onlara yazdım, onlar da ilk kez böyle bir şeyle karşılaştıklarını söylediler. Eğer bileniniz veya fikri olan varsa beni aydınlatabilir mi? Çünkü ben anlamadım. Farklı DP kablosuyla deneme fırsatım olmadı, elimde başka DP kablosu yok.
DP - displayport
HDMI - hdmi
DisplayPort kablosunu çıkarınca fanlar duruyor. Ekran Kartında 3 DP portu var 1 HDMI portu var 3 DP portunda da denedim aynı, PC kapanınca fanlar dönmeye devam ediyor. HDMI kablosu taktım onda böyle bir şey yok PC'yi kapatınca duruyor. Monitörüm MSI G241. Ben bunun sebebini anlamadım. Kasayı Gaming Gen TR'den aldım. Onlara yazdım, onlar da ilk kez böyle bir şeyle karşılaştıklarını söylediler. Eğer bileniniz veya fikri olan varsa beni aydınlatabilir mi? Çünkü ben anlamadım. Farklı DP kablosuyla deneme fırsatım olmadı, elimde başka DP kablosu yok.
DP - displayport
HDMI - hdmi
Son düzenleyen: Moderatör: