BahaAltuntas Yoctopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #21 Aqely dedi: Gelişmiş seçeneklerde ne var? Genişletmek için tıkla... Bunlar Dosya Ekleri 16587525405625944117054694048047.jpg 62,8 KB · Görüntüleme: 40
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Temmuz 2022 #22 Komut isteminden yeniden başlatma komutu girilse belki düzelebilir aslında.
BahaAltuntas Yoctopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #23 Aqely dedi: Komut isteminden yeniden başlatma komutu girilse belki düzelebilir aslında. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya götürsem yaklaşık kaç para tutar
Aqely dedi: Komut isteminden yeniden başlatma komutu girilse belki düzelebilir aslında. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya götürsem yaklaşık kaç para tutar
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Temmuz 2022 #24 Komut istemine sırasıyla bunları yazmayı dener misiniz? Kod:Panoya kopyala bootrec /fixMBR bootrec /Fixboot bootrec /rebuildBCD BahaAltuntas dedi: Bilgisayarcıya götürsem yaklaşık kaç para tutar Genişletmek için tıkla... Bence gerek yok burda çözülebilecek bir problem.
Komut istemine sırasıyla bunları yazmayı dener misiniz? Kod:Panoya kopyala bootrec /fixMBR bootrec /Fixboot bootrec /rebuildBCD BahaAltuntas dedi: Bilgisayarcıya götürsem yaklaşık kaç para tutar Genişletmek için tıkla... Bence gerek yok burda çözülebilecek bir problem.
BahaAltuntas Yoctopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #25 Aqely dedi: Komut istemine sırasıyla bunları yazmayı dener misiniz? bootrec /fixMBR bootrec /Fixboot bootrec /rebuildBCD[/B] Bence gerek yok burda çözülebilecek bir problem. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar daha önce baya bozulmuştu annem gördü sinirlendi Aqely dedi: Komut istemine sırasıyla bunları yazmayı dener misiniz? Kod:Panoya kopyala bootrec /fixMBR bootrec /Fixboot bootrec /rebuildBCD Bence gerek yok burda çözülebilecek bir problem. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızı yenileyin Bilgisayarınız iyi çalışmıyorsa, dosyalarınızi kaybetmeden bilgisayarınızı yenileyebilirsiniz Şimdi bu ne işe yarıyor Son düzenleme: 25 Temmuz 2022
Aqely dedi: Komut istemine sırasıyla bunları yazmayı dener misiniz? bootrec /fixMBR bootrec /Fixboot bootrec /rebuildBCD[/B] Bence gerek yok burda çözülebilecek bir problem. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar daha önce baya bozulmuştu annem gördü sinirlendi Aqely dedi: Komut istemine sırasıyla bunları yazmayı dener misiniz? Kod:Panoya kopyala bootrec /fixMBR bootrec /Fixboot bootrec /rebuildBCD Bence gerek yok burda çözülebilecek bir problem. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızı yenileyin Bilgisayarınız iyi çalışmıyorsa, dosyalarınızi kaybetmeden bilgisayarınızı yenileyebilirsiniz Şimdi bu ne işe yarıyor
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Temmuz 2022 #26 PC'yi temizliyor gibi bir şey ama önermiyorum daha da yavaşlatıyor bence.
BahaAltuntas Yoctopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #27 Aqely dedi: PC'yi temizliyor gibi bir şey ama önermiyorum daha da yavaşlatıyor bence. Genişletmek için tıkla... Başlangıç ayarlarına basıp yeniden başlat tusuna bastim yine ayni sey oldu
Aqely dedi: PC'yi temizliyor gibi bir şey ama önermiyorum daha da yavaşlatıyor bence. Genişletmek için tıkla... Başlangıç ayarlarına basıp yeniden başlat tusuna bastim yine ayni sey oldu
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Temmuz 2022 #28 Komut istemine dediğim kodları yazdınız mı?
BahaAltuntas Yoctopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #29 Aqely dedi: Komut istemine sırasıyla bunları yazmayı dener misiniz? Kod:Panoya kopyala bootrec /fixMBR bootrec /Fixboot bootrec /rebuildBCD Bence gerek yok burda çözülebilecek bir problem. Genişletmek için tıkla... Kodları kullanmaya korkuyorum bişey olur diye pc ye Aqely dedi: Komut istemine dediğim kodları yazdınız mı? Genişletmek için tıkla... Sıfırlasammı zaten içinde sadece oyun vardı birkaç tane
Aqely dedi: Komut istemine sırasıyla bunları yazmayı dener misiniz? Kod:Panoya kopyala bootrec /fixMBR bootrec /Fixboot bootrec /rebuildBCD Bence gerek yok burda çözülebilecek bir problem. Genişletmek için tıkla... Kodları kullanmaya korkuyorum bişey olur diye pc ye Aqely dedi: Komut istemine dediğim kodları yazdınız mı? Genişletmek için tıkla... Sıfırlasammı zaten içinde sadece oyun vardı birkaç tane
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Temmuz 2022 #30 BahaAltuntas dedi: Kodları kullanmaya korkuyorum bişey olur diye pc ye Sıfırlasammı zaten içinde sadece oyun vardı birkaç tane Genişletmek için tıkla... Hocam korkuyorsanız buyrun kodları aldığım kaynak :Redirecting Sıfırlayacaksanız direk format atın sıfırlamak çok saçma bir yöntem.
BahaAltuntas dedi: Kodları kullanmaya korkuyorum bişey olur diye pc ye Sıfırlasammı zaten içinde sadece oyun vardı birkaç tane Genişletmek için tıkla... Hocam korkuyorsanız buyrun kodları aldığım kaynak :Redirecting Sıfırlayacaksanız direk format atın sıfırlamak çok saçma bir yöntem.