ryzadeus Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 812 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ziraat Müh. 9 Ekim 2021 #1 Bilgisayarı kapatıyorum, bir süre bekliyorum. Kapatılıyor ekranında bekliyorum, değişik bir ekran çıkıyor, sonra bilgisayar kendini tekrar açıyor.
Bilgisayarı kapatıyorum, bir süre bekliyorum. Kapatılıyor ekranında bekliyorum, değişik bir ekran çıkıyor, sonra bilgisayar kendini tekrar açıyor.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 9 Ekim 2021 #2 Çıkan ekranı paylaşabilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS ryzadeus Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 812 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ziraat Müh. 9 Ekim 2021 #3 363652 dedi: Çıkan ekranı paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam bir sürü rengin olduğu kendini tekrarlayan bir ekran. Artı 0 Eksi
363652 dedi: Çıkan ekranı paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam bir sürü rengin olduğu kendini tekrarlayan bir ekran.
4 445376 Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 212 9 Ekim 2021 #4 Sorun yazılımsal. Windows 10'u tekrar kur ya da boot at. Artı 0 Eksi
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.133 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #5 O değişik ekran tam olarak ne fotoğraf ekleyin. Artı 0 Eksi
BlackCowboy Kilopat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 521 Çözümler 28 Yer Bursa 9 Ekim 2021 #6 Bios'a girip ''wake on lan'' seçeneğini açıksa kapat. Büyük ihtimal düzelecek. Artı 0 Eksi
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.133 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #7 Silinen üye dedi: Sorun yazılımsal. Windows 10'u tekrar kur ya da boot at. Genişletmek için tıkla... Direkt yazılımsal olduğuna nasıl karar verdiniz? Belki başka bir şey. Emin olmadan mesaj yazmayın, önce sorunu anlayalım. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Sorun yazılımsal. Windows 10'u tekrar kur ya da boot at. Genişletmek için tıkla... Direkt yazılımsal olduğuna nasıl karar verdiniz? Belki başka bir şey. Emin olmadan mesaj yazmayın, önce sorunu anlayalım.
Polynomial Attopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 32 Çözümler 3 9 Ekim 2021 #8 YüzbaşıJohnPrice dedi: Direkt yazılımsal olduğuna nasıl karar verdiniz? Belki başka bir şey. Emin olmadan mesaj yazmayın, önce sorunu anlayalım. Genişletmek için tıkla... Sizin de kuralları ihlal ettiğinizden bahsedebiliriz. 26. Kurala bakmanızı tavsiye ederim, sosyal kurallarını okumayı unutmayın. Artı 0 Eksi
YüzbaşıJohnPrice dedi: Direkt yazılımsal olduğuna nasıl karar verdiniz? Belki başka bir şey. Emin olmadan mesaj yazmayın, önce sorunu anlayalım. Genişletmek için tıkla... Sizin de kuralları ihlal ettiğinizden bahsedebiliriz. 26. Kurala bakmanızı tavsiye ederim, sosyal kurallarını okumayı unutmayın.
Hakan_SS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2017 Mesajlar 1.758 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #9 Polynomial dedi: Sizin de kuralları ihlal ettiğinizden bahsedebiliriz. 26. Kurala bakmanızı tavsiye ederim, sosyal kurallarını okumayı unutmayın. Eki Görüntüle 1185275 Genişletmek için tıkla... Siz de bunu yazmak yerine sadece şikayet edebilirdiniz. Artı 0 Eksi
Polynomial dedi: Sizin de kuralları ihlal ettiğinizden bahsedebiliriz. 26. Kurala bakmanızı tavsiye ederim, sosyal kurallarını okumayı unutmayın. Eki Görüntüle 1185275 Genişletmek için tıkla... Siz de bunu yazmak yerine sadece şikayet edebilirdiniz.
Polynomial Attopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 32 Çözümler 3 9 Ekim 2021 #10 Hakan_SS dedi: Siz de bunu yazmak yerine sadece şikayet edebilirdiniz. Genişletmek için tıkla... Bu olay sonsuz bir paradoksal bir döngüye girer. Sizin de bu mesaja bu cevabı yazmamanız gerekirdi. Artı 0 Eksi
Hakan_SS dedi: Siz de bunu yazmak yerine sadece şikayet edebilirdiniz. Genişletmek için tıkla... Bu olay sonsuz bir paradoksal bir döngüye girer. Sizin de bu mesaja bu cevabı yazmamanız gerekirdi.