Bilgisayar kapanınca USB aygıtları çalışmaya devam ediyor

Rutb1L

Decapat
Casper marka laptopum kapandıktan sonra, USB girişlerine bağlı olan soğutucu ve mouse çalışmaya devam ediyor. İlk defa karşılaştım fikri olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim BIOS ayarlarında bilgisayar kapalıyken de şarj et gibisinden bir ayar var. Yani bilgisayar kapalı olsa dahi USB portuna takılı olan aygıtlar çalışmaya devam ediyor. Sende de öyle bir ayar olabilir. Kontrol et istersen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim BIOS ayarlarında bilgisayar kapalıyken de şarj et gibisinden bir ayar var. Yani bilgisayar kapalı olsa dahi USB portuna takılı olan aygıtlar çalışmaya devam ediyor. Sende de öyle bir ayar olabilir. Kontrol et istersen.
Kontrol ettim bende öyle bir seçenek yok malasef
Bilgisayar eski ise prizde ise kapansa da çalışır. Eski Casper bilgisayarımda da böyle idi. Yeni PC de ayar var açıp kapatıyorsun Casper da böyle bir şeyin olacağını ummuyorum.
İ7 7. Nesil , bununda ayarı olduğunu düşünüyorum fakat ne kadar arasam da bulamadım

İ7 7. Nesil , bununda ayarı olduğunu düşünüyorum fakat ne kadar arasam da bulamadım
Casper'ın özel programı yoksa yapacak bir şey yok. Lenovo ve Acer gibi programları var. Lenovo Vantage mesela oradan kapatmak için ayarı var eğer PC destekliyorsa izin veriyor. Casper'ın varsa böyle programı olma ihtimali var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı