Bilgisayar Kapanırken “explorer.exe - Uygulama Hatası”

Hocam derinlere inmeye gerek yok. Windows'da binlerce farklı DLL exe birbirine bağlı çalışır. Oynarsan sistemde kararlılık bozulur. En basit çözüm eğer metro sevmiyorsan LTSC sürüm kullanmak. Ötesi bilinmez bir döngü çünkü onlarca cihaza yükledim bu mereti hala görmediğim yeni şeylerle karşılaşıyorum. Sana tavsiyem Pro Home değil oyun oynuyorsan LTSC indir mağaza kur başka da bir şeye girme yapıştır.

Windows Home için ek 1000 lira ödemiştim acaba lisans arası geçiş mümkün mü? Home sürümünde sorunlar yaşadığımı belirterek iade talebi açarak LTSC'ye geçebilir miyim?

Windows Home için ek 1000 lira ödemiştim acaba lisans arası geçiş mümkün mü? Home sürümünde sorunlar yaşadığımı belirterek iade talebi açarak LTSC'ye geçebilir miyim?

LTSC benim bildiğim kurumsal derecede bir işletim sistemi. Sanmıyorum tekil kullanıcıya satılacağını.

LTSC benim bildiğim kurumsal derecede bir işletim sistemi. Sanmıyorum tekil kullanıcıya satılacağını.
lisanslı windowsu kaldırıp lisansız windows yüklemek, tuhaf ama deneyeceğim çünkü bahsettiğin sistemi çok merak ettim

benim pcde kapatılıyor diyip ekran kararır kararmaz kapanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…