Bilgisayar kapanırken uygulamalar kapanmayı engelliyor

mkt80

Hectopat
Arkadaşlar bilgisayar kapanırken uyarı verir ya mesela Google uygulaması bilgisayarınızı kapatmayı engelliyor. Ben bilgisayarı kapattığımda ona benzer bir uyarı anlık olarak hemen gelip gidiyor ardından bilgisayar zaten kapanıyor. Bir sorun falan var mıdır niye böyle yapıyor? Şunu belirteyim her kapattığımda olmuyor.

Genelde Steam'den alıyorum ben de bu hatayı sonra zaten kapanıyor.

Genelde Steam'den alıyorum ben de bu hatayı sonra zaten kapanıyor.
Hocam Steam bilgisayar açılınca açılmıyor benim özellikle açmam gerekiyor.

Ayrıca orada uyarı gözüktüğü gibi kapanıyor zaten bilgisayarın kapanmasında bir sıkıntı yok da bunun yaşanması bir sorun mudur?

Hocam Steam bilgisayar açılınca açılmıyor benim özellikle açmam gerekiyor.
Bilgisayarı kapatmadan önce görev yöneticisinden bir göz gezdirin o zaman. Kapanmasını engelleyebilecek bir uygulama varsa ordan kapatıp denersin.

Normal. Açık olan bir program olduğu zaman öyle söyler. İsteğe bağlı, iptal tıklayarak kapatmadan geri çıkabilirsin.

Normal. Açık olan bir program olduğu zaman öyle söyler. İsteğe bağlı, iptal tıklayarak kapatmadan geri çıkabilirsin.
Hocam sanırım ben anlatamadım. Kapat dedikten sonra o uyarı neredeyse 0.1 saniye durup gidiyor benim basmama zaman tanımıyor yani. Öyle 0.1 saniyede gelip gitmesi sonra da bilgisayarın kapanması normal mi diye sormuştum.

Hocam sanırım ben anlatamadım. Kapat dedikten sonra o uyarı neredeyse 0.1 saniye durup gidiyor benim basmama zaman tanımıyor yani. Öyle 0.1 saniye gelip gitmesi sonra da bilgisayarın kapanması normal mi diye sormuştum.

O zaman direkt kapatıyor Windows o uygulamayı. Bende de öyle oluyor. Sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…