goodtofell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2013 Mesajlar 1.083 20 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar öncelikle profil resimdeki fotoğraf bana ait değildir. Bu hesap da bana ait değil. Bir arkadaşımda ödünç aldım. Gelelim konuya. Ben Battlefield 4 oynarken 10-15 dakika sonra bilgisayar kapanıyor. Neden kaynaklanıyor bu hata acaba ?
Arkadaşlar öncelikle profil resimdeki fotoğraf bana ait değildir. Bu hesap da bana ait değil. Bir arkadaşımda ödünç aldım. Gelelim konuya. Ben Battlefield 4 oynarken 10-15 dakika sonra bilgisayar kapanıyor. Neden kaynaklanıyor bu hata acaba ?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 20 Ağustos 2014 #2 Birinci temel nedeni sıcaklıktır. Oyun içerisinde sıcaklıkları kontrol edin. Overclock veya benzeri bir işlem yaptıysanız da kaldırın.
Birinci temel nedeni sıcaklıktır. Oyun içerisinde sıcaklıkları kontrol edin. Overclock veya benzeri bir işlem yaptıysanız da kaldırın.
goodtofell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2013 Mesajlar 1.083 20 Ağustos 2014 #3 MF dedi: Birinci temel nedeni sıcaklıktır. Oyun içerisinde sıcaklıkları kontrol edin. Overclock veya benzeri bir işlem yaptıysanız da kaldırın. Genişletmek için tıkla... Hayır yapmadım. Ama vatan bilgisayara montaj yaptırmıştım. İşlemciye termal macun sürmüşler midir ?
MF dedi: Birinci temel nedeni sıcaklıktır. Oyun içerisinde sıcaklıkları kontrol edin. Overclock veya benzeri bir işlem yaptıysanız da kaldırın. Genişletmek için tıkla... Hayır yapmadım. Ama vatan bilgisayara montaj yaptırmıştım. İşlemciye termal macun sürmüşler midir ?
ibrahimozcelik Kilopat Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2014 #4 Nedeni büyük ihtimalle sıcaklıktır fanların devirlerini yükseltebilirseniz yükseltin ve termal macunu yenileyen.
Nedeni büyük ihtimalle sıcaklıktır fanların devirlerini yükseltebilirseniz yükseltin ve termal macunu yenileyen.
goodtofell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2013 Mesajlar 1.083 20 Ağustos 2014 #5 ibrahimozcelik dedi: Nedeni büyük ihtimalle sıcaklıktır fanların devirlerini yükseltebilirseniz yükseltin ve termal macunu yenileyen. Genişletmek için tıkla... Yenileyebilirim ama işlemci soğutucu nasıl takarım bilmiyorum.
ibrahimozcelik dedi: Nedeni büyük ihtimalle sıcaklıktır fanların devirlerini yükseltebilirseniz yükseltin ve termal macunu yenileyen. Genişletmek için tıkla... Yenileyebilirim ama işlemci soğutucu nasıl takarım bilmiyorum.
KALSEDON Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 1.110 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2014 #6 Oyuna girince 10-15 dakika sonra işlemci yanacak sıcaklığa geliyor ve işlemcinin yanmaması için sistem kendini kapatıyor olabilir.
Oyuna girince 10-15 dakika sonra işlemci yanacak sıcaklığa geliyor ve işlemcinin yanmaması için sistem kendini kapatıyor olabilir.
goodtofell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2013 Mesajlar 1.083 20 Ağustos 2014 #7 KALSEDON dedi: Oyuna girince 10-15 dakika sonra işlemci yanacak sıcaklığa geliyor ve işlemcinin yanmaması için sistem kendini kapatıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Fakat Zalman z9 plus kasanın derece yeri var. 50 derece oluyor en fazla orada.
KALSEDON dedi: Oyuna girince 10-15 dakika sonra işlemci yanacak sıcaklığa geliyor ve işlemcinin yanmaması için sistem kendini kapatıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Fakat Zalman z9 plus kasanın derece yeri var. 50 derece oluyor en fazla orada.
ibrahimozcelik Kilopat Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2014 #8 Technopat YouTube kanalındaki sistem toplama videolarında bakarak yapabilirsiniz ayrıca kitapçığı varsa bakabilirsiniz orda yazacaktır.
Technopat YouTube kanalındaki sistem toplama videolarında bakarak yapabilirsiniz ayrıca kitapçığı varsa bakabilirsiniz orda yazacaktır.
goodtofell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2013 Mesajlar 1.083 20 Ağustos 2014 #9 ibrahimozcelik dedi: Technopat YouTube kanalındaki sistem toplama videolarında bakarak yapabilirsiniz ayrıca kitapçığı varsa bakabilirsiniz orda yazacaktır. Genişletmek için tıkla... Vallahi hayatım boyunca sadece DVD okuyucu taktım.
ibrahimozcelik dedi: Technopat YouTube kanalındaki sistem toplama videolarında bakarak yapabilirsiniz ayrıca kitapçığı varsa bakabilirsiniz orda yazacaktır. Genişletmek için tıkla... Vallahi hayatım boyunca sadece DVD okuyucu taktım.
AEmirhan Kilopat Katılım 31 Mayıs 2014 Mesajlar 748 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ağustos 2014 #10 Bu mesajdan sonra Zalman Z9 Plus kasa alasım geldi.