Arda.Parlak Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #1 Bilgisayarımı açtığımda ilk açılıyor sonra duruyor sonra bir daha açılıyor ve duruyor. Bu durmuyor kapamak için arkadan elektrikten kapamak zorunda kalıyorum. Bilgisayarımın açılmamasının sorununu bilen varsa söyleyebilir mi?
Bilgisayarımı açtığımda ilk açılıyor sonra duruyor sonra bir daha açılıyor ve duruyor. Bu durmuyor kapamak için arkadan elektrikten kapamak zorunda kalıyorum. Bilgisayarımın açılmamasının sorununu bilen varsa söyleyebilir mi?
KIRMIZIELMA Centipat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 530 Çözümler 1 22 Nisan 2021 #2 Hicbir bilgiye sahip değiliz detay verirmisin?
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.799 Çözümler 42 22 Nisan 2021 #3 Güç yetmiyor olabilir. Sisteminize Kaspersky ile tam tarama yapıp format atın.
Arda.Parlak Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #4 KIRMIZIELMA dedi: Hicbir bilgiye sahip değiliz detay verirmisin? Genişletmek için tıkla... Video nasıl atabilirim
KIRMIZIELMA dedi: Hicbir bilgiye sahip değiliz detay verirmisin? Genişletmek için tıkla... Video nasıl atabilirim
E Erenla Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 906 Makaleler 9 Çözümler 5 22 Nisan 2021 #5 Biosa girebiliyormusunuz biraz detaylı anlatırmısınız
Arda.Parlak Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #6 Silinen üye dedi: Güç yetmiyor olabilir. Sisteminize Kaspersky ile tam tarama yapıp format atın. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar açılmıyor oyuzdsn kaldım böyle
Silinen üye dedi: Güç yetmiyor olabilir. Sisteminize Kaspersky ile tam tarama yapıp format atın. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar açılmıyor oyuzdsn kaldım böyle
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 22 Nisan 2021 #7 Silinen üye dedi: Güç yetmiyor olabilir. Sisteminize Kaspersky ile tam tarama yapıp format atın. Genişletmek için tıkla... Adam pc ye giremiom diyor sen tarama yap diyorsun.
Silinen üye dedi: Güç yetmiyor olabilir. Sisteminize Kaspersky ile tam tarama yapıp format atın. Genişletmek için tıkla... Adam pc ye giremiom diyor sen tarama yap diyorsun.
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.799 Çözümler 42 22 Nisan 2021 #8 RUSHTOB dedi: Adam pc ye giremiom diyor sen tarama yap diyorsun. Genişletmek için tıkla... Başka bir bilgisayar alıp onu tarayabilir.
RUSHTOB dedi: Adam pc ye giremiom diyor sen tarama yap diyorsun. Genişletmek için tıkla... Başka bir bilgisayar alıp onu tarayabilir.
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 22 Nisan 2021 #9 Silinen üye dedi: Başka bir bilgisayar alıp onu tarayabilir. Genişletmek için tıkla... Neden?
Arda.Parlak Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #10 Silinen üye dedi: Başka bir bilgisayar alıp onu tarayabilir. Genişletmek için tıkla... Video nasıl atabilirim
Silinen üye dedi: Başka bir bilgisayar alıp onu tarayabilir. Genişletmek için tıkla... Video nasıl atabilirim