Bilgisayar kapanmıyor

bugraylmaz

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500f

Gigabayte Windforce RTX 4070 Super

MSİ PRO A620M-E

Crucial PRO 2x16 GB 32 GB DDR5 CL48 RAM

Crucial 1 TB P3 Plus

Zalman ALPHA2 A24 WHİTE

Thermaltake S200 TG 650W 80+ ARGB
Arkadaşlar merhaba. Bu olay geçenlerde başıma geldi ne yaptıysam çözemedim formatladım vs. Sorunumu Valorant'ı silerek çözdüm. Valorant'a girip çıktıktan sonra PC kapanmıyordu bende sildim ve şu an streamer Life Simulator 2 oynadım çıktım bir 10-15 dk bekledim kapandı PC. Sorum şu; acaba benim güç kaynağında falan mı bir sıkıntı var? İşletim sistemim Windows 11.

Arkadaşlar merhaba. Bu olay geçenlerde başıma geldi ne yaptıysam çözemedim formatladım vs. sorunumu Valorant'ı silerek çözdüm. Valorant'a girip çıktıktan sonra PC kapanmıyordu bende sildim ve şu an streamer Life Simulator 2 oynadım çıktım bir 10-15 dk bekledim kapandı PC. Sorum şu; acaba benim güç kaynağında falan mı bir sıkıntı var? İşletim sistemim Windows 11.

Hocam vallahi oyunlarla alakası olur mu bilmiyorum ama Vanguard o kadar saçma bir şey ki benim virüs programım ile çakışma yaşayarak PC'yi kapatıyordu, güç kaynağınızda sorunlar olabilir.

Arkadaşlar merhaba. Bu olay geçenlerde başıma geldi ne yaptıysam çözemedim formatladım vs. Sorunumu Valorant'ı silerek çözdüm. Valorant'a girip çıktıktan sonra PC kapanmıyordu bende sildim ve şu an streamer Life Simulator 2 oynadım çıktım bir 10-15 dk bekledim kapandı PC. Sorum şu; acaba benim güç kaynağında falan mı bir sıkıntı var? İşletim sistemim Windows 11.
Vanguard'ı görev yöneticisinden kapatmayı deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı