Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 26 Nisan 2020 #11 r.yasar10 dedi: PCB tasarımıyla uğraşamadım. Bu yaz bolca boş vaktim olacak tekrardan ilgilenmeyi düşünüyorum. Umarım başarılı olabilirim. Çok projem de var gerçekten zevkli bir şey. İlgilenmeye değer. Genişletmek için tıkla... Egenin neresindensiniz?
r.yasar10 dedi: PCB tasarımıyla uğraşamadım. Bu yaz bolca boş vaktim olacak tekrardan ilgilenmeyi düşünüyorum. Umarım başarılı olabilirim. Çok projem de var gerçekten zevkli bir şey. İlgilenmeye değer. Genişletmek için tıkla... Egenin neresindensiniz?
r.yasar10 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 4.171 Çözümler 73 Yer Ege Bölgesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Nisan 2020 #12 Megaton dedi: Egenin neresindensiniz? Genişletmek için tıkla... Balıkesir.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 26 Nisan 2020 #13 Denizli olaydı iyiydi ama neyse. r.yasar10 dedi: Balıkesir. Genişletmek için tıkla... Ama Balıkesir daha güzeldir.
Denizli olaydı iyiydi ama neyse. r.yasar10 dedi: Balıkesir. Genişletmek için tıkla... Ama Balıkesir daha güzeldir.