Bilgisayar kasa temizliği nasıl yapılmalı?

661587

Decapat
İlk defa kasa temizleyeceğim. Kasayı yan yatırıp soğuk modda saç kurutma makinesini fanları tutarak hafif gezdirmem yeterli olur mu?

Yeter gerekirse termal macun yenile çiçek gibi olur. Saç kurutmayla fanları döndürmediğine emin ol.

Instagram'da bir arkadaş sırf bu işi yapıyor evlere hizmet veriyor ve kasanın her bir vidasına kadar söküp termal macunundan tutun bütün her yerini detaylı temizliyor ve bunu profesyonelce yapıyor tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk defa kasa temizleyeceğim. Kasayı yan yatırıp soğuk modda saç kurutma makinesini fanları tutarak hafif gezdirmem yeterli olur mu?

Kasayı açıp, kasanın içini net gösteren resimler çekebilir misin?

Bilgisayar kaç senelik?

Sanırım PC hazır sistem ya da başkası tarafından toplanan bir PC. Doğru mu? Hiç CPU fanı taktın mı ya da söktün mü?

Instagram'da bir arkadaş sırf bu işi yapıyor evlere hizmet veriyor ve kasanın her bir vidasına kadar söküp termal macunundan tutun bütün her yerini detaylı temizliyor ve bunu profesyonelce yapıyor tavsiye ederim.
Maliyet bir de hangi şehir

Bilgisayar 1 senelik.Hazır bir sistem ve CPU fanını hiç sökmedim.

Bana kalsa bir senelik PC'nin termal macununu değiştirmene gerek yok (seneye yaparsın belki)

Kasayı temizlesen iyi olur.

Ben şahsen şöyle yapıyorum. Elektrikli süpürgeyi en düşük güce alıyorum (tozlar etrafa uçuşmasın diye) ve çok yumuşak ve ince bir boya fırçası ile dikkatlice tozları fırçalıyorum.

Sanırım sende de yeterli olur. Başka yorumları da bekle.

Temizliği sorunsuz şekilde yaptım yardimci olan herkese teşekkürler

Dosya Ekleri

• IMG_20240606_172436.jpg
    248,4 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…