A Atakan kdadir Zeptopat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #21 Mucize Kartal dedi: Sakın ısı tutma kalan devreleri de yakarsın sağlam bilgisayarcıya götür. Garantisi varsa gönder. Genişletmek için tıkla... Çalıştırmayı deniyim mi abi napalım şimdi garantiyi mi bakim
Mucize Kartal dedi: Sakın ısı tutma kalan devreleri de yakarsın sağlam bilgisayarcıya götür. Garantisi varsa gönder. Genişletmek için tıkla... Çalıştırmayı deniyim mi abi napalım şimdi garantiyi mi bakim
X xxyaraligonulxx356 Femtopat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #22 Çayı ben mi döktüm kardeşim sen dökmüşsün.Bir de ağlıyosun.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.737 Çözümler 27 26 Kasım 2023 #23 Atakan kdadir dedi: Çalıştırmayı deneyeyim mi abi ne yapalım şimdi garantiyi mi bakim Genişletmek için tıkla... Garantisi varsa gönder zaten artık çalışmaz görüntü vermez.
Atakan kdadir dedi: Çalıştırmayı deneyeyim mi abi ne yapalım şimdi garantiyi mi bakim Genişletmek için tıkla... Garantisi varsa gönder zaten artık çalışmaz görüntü vermez.
A Atakan kdadir Zeptopat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #24 Mucize Kartal dedi: Garanti var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyom bakmam lazım Mucize Kartal dedi: Garantisi varsa gönder zaten artık çalışmaz görüntü vermez. Genişletmek için tıkla... Garantiyi verirsem alırlar mı Mucize Kartal dedi: Garantisi varsa gönder zaten artık çalışmaz görüntü vermez. Genişletmek için tıkla... Garantiyi verirsem alırlar mı
Mucize Kartal dedi: Garanti var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyom bakmam lazım Mucize Kartal dedi: Garantisi varsa gönder zaten artık çalışmaz görüntü vermez. Genişletmek için tıkla... Garantiyi verirsem alırlar mı Mucize Kartal dedi: Garantisi varsa gönder zaten artık çalışmaz görüntü vermez. Genişletmek için tıkla... Garantiyi verirsem alırlar mı
X xxyaraligonulxx356 Femtopat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #25 Atakan kdadir dedi: Garantiyi verirsem alırlar mı Genişletmek için tıkla... Hayır.Kullanıcı hatası çünkü.
Atakan kdadir dedi: Garantiyi verirsem alırlar mı Genişletmek için tıkla... Hayır.Kullanıcı hatası çünkü.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.737 Çözümler 27 26 Kasım 2023 #26 xxyaraligonulxx356 dedi: Hayır. Kullanıcı hatası çünkü. Genişletmek için tıkla... Para karşılığı tamir etmezler mi?
xxyaraligonulxx356 dedi: Hayır. Kullanıcı hatası çünkü. Genişletmek için tıkla... Para karşılığı tamir etmezler mi?
5 549380 Decapat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 699 Çözümler 4 26 Kasım 2023 #27 İyi ki sakın ama sakın açmayın demişim hocam geçmiş olsun kullanıcı kaynaklı arıza garantiye alacaklarını zannetmiyorum.
İyi ki sakın ama sakın açmayın demişim hocam geçmiş olsun kullanıcı kaynaklı arıza garantiye alacaklarını zannetmiyorum.
X xxyaraligonulxx356 Femtopat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #28 Mucize Kartal dedi: Para karşılığı tamir etmezler mi? Genişletmek için tıkla... İyice kurulayıp bozulmuş desin belki kabul ederler.
Mucize Kartal dedi: Para karşılığı tamir etmezler mi? Genişletmek için tıkla... İyice kurulayıp bozulmuş desin belki kabul ederler.
A Atakan kdadir Zeptopat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #29 Mucize Kartal dedi: Para karşılığı tamir etmezler mi? Genişletmek için tıkla... Abi ederler mi napıcam adam tüm. Ürünlerimiz 2 yıl garantili diyo ama garantiyi bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2023
Mucize Kartal dedi: Para karşılığı tamir etmezler mi? Genişletmek için tıkla... Abi ederler mi napıcam adam tüm. Ürünlerimiz 2 yıl garantili diyo ama garantiyi bulamadım.
A Atakan kdadir Zeptopat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #30 Yeni ekran kartı alırsam düzelir mi napıcam