Bilgisayar kasamın modeli nedir?

Kasmo

Picopat
Daha fazla  
Acil yardım istiyorum. Bilgisayarım için bir HDD'm var. Fakat bu yetmiyor. Bundan dolayı bir tane daha HDD alacağım, hatta aldım bile denebilir. Bilgisayar kasamın özelliklerine hiç bakmadım. Çünkü hem modelini bilmiyorum hem de HDD'nin bilgisayar kasasıyla değil de anakart ile ilgili olduğunu düşünüyordum. Neyse konumuza gelelim. Benim bilgisayarımın modeli nedir sizce?

Marka: Power Boost
Model Adı (veya numarası): SM2005C00674

Buradan bulun hocam kasanızı.

Böyle bulmak biraz zor gibi. Fotoğrafını veya aldığınız yerden sipariş geçmişine bakın.

Baktım, bulamadım.

Böyle bulmak biraz zor gibi. Fotoğrafını veya aldığınız yerden sipariş geçmişine bakın.
Şu anda fotoğrafını atmam pek mümkün değil fakat biraz tarif edebilirim. Kasa 2 fanlı. Önünde alt kısımda galiba mesh bir kısım var ve orada fan var. Üstte ise Power Boost markasının logosu ve küçük 2 çizgi var. O 2 çizgiden renk veriyor RGB (galiba) olarak. Yan panel temperli cam. Daha istediğiniz bilgi varsa söyleyin vermeye çalışayım. Ve birkaç yıl önce aldığım için ve hangi hesapla nereden aldığımı tam hatırlamadığım için sipariş geçmişime de bakamam.

Kasanın görüntüsü biraz buna benziyor: PowerBoost VK-G2051S 500W Bilgisayar Kasası

Arkadaşlar lütfen yardım edin kasanın fotoğrafını atıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20240728_074514.jpg
    110,5 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Sizin tam olarak probleminiz ne hocam? Aldığınız HDD'nin kasaya uyup uymayacağınımı öğrenmeye çalışıyorsunuz?

Sizin tam olarak probleminiz ne hocam? Aldığınız HDD'nin kasaya uyup uymayacağınımı öğrenmeye çalışıyorsunuz?
Kusura bakmayın hocam diğer mesajlarda söylemeyi unutmuşum. Aslında hard diski 1-2 hafta önce almıştım, gelmişti ve takacaktık fakat yanlış modeli göndermişler. Bundan dolayı iade ettik ama iade etmeden önce kasanın içerisinde HDD'nin takıldığı kısma baktığımda çok bir şey anlamadım. Fakat 2. bir 3.5" HDD takma yeri var mıdır bilmiyorum. Dediğim gibi çok anlamadım. Yani kısacası bu kasanın modelini bulup internetten 2. yuvası var mı yok mu diye bakmak istedim ama nasıl bir kasaysa hiçbir şekilde bulamadım. RAM'im de böyleydi fakat @Akif9748 hocam sayesinde o işi çözmüştük.

Neyse ben normalde çok şüphe etmem çok eskiden almadım çünkü. Ama o zamanlarda satılan neredeyse her kasa 3 veya 4 fanlıydı benimki 2 fanlı. Biraz garip geldi bana. Ondan dolayı şüphe ediyorum.

Hocam, en kötü ihtimalle içinde durur ama genelinde 2 HDD slotu oluyor buna benzeyen kasaların. Anlamanın en iyi yolu, arka kapağı açın ve resim atın diğer HDD'nizin bulunduğu yerden. 2 kat şeklinde olması gerekiyor o kısmın.

Hocam bende en az 2 tane yuvası vardır dedim ama tam emin olamadım. Şu anda o kısmı açamam fakat açtığım zaman ok işaretinde gösterdiğim kısımda bir tane HDD vardı. Şu kırmızı veya turuncu olan şeyler de yoktu. En yakın zamanda atabilirsem atacağım resim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…