Bilgisayar kasanın güç tuşundan kapatılır mı?

Sasafly55

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayara bakarken bir anda monitörde sinyal yok yazdı. 10-15 dk bekledim ama görüntünün geleceği yok, artık buraya yazayım dedim. Bilgisayarı mecbur kasanın güç tuşundan kapatmam lazım eğer güç tuşuyla kapatırsam bilgisayara zarar verir mi? Bir de monitörün aniden kapanması normal mi? Kablolarını baktım hiçbir sıkıntı yok. 6 saate yakın açık. O yüzden olabilir mi? Cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Basılı tutarak kapatmayın, bir kere basıp çekin sorun olmaz normal bir şekilde kapanır.

1 kere basarsanız normal Windows'un kapattığı gibi kapatır. Basılı tutarsanız kapatmaya zorlar yani gücü direkt keser. Önce 1 kere basıp bekleyin, baktınız kapanmıyor basılı tutarak kapatırsınız.

Güç kaynağından kapatırsan sıkıntı olabilir düşük bir ihtimal kasadan kapatırsan sorun olmaz kasanın güç tuşuna 3 saniye basılı tutarsan gücü kesip otomatik kapanıyor bas çek yaptığında kapanmıyorsa basılı tutabilirsin.

Bilgisayara zarar vermez neden veresinki? Hatta ben bazen direk kabloları çekiyorum hiçbir şey olmuyor. Korkmayın yani.

Bilgisayara zarar vermez neden veresinki? Hatta ben bazen direk kabloları çekiyorum hiçbir şey olmuyor. Korkmayın yani.
Direk kabloları kesmek yakın zamanda sorunlara neden olacaktır. En güvenlisi kasadaki güç tuşuna 1 kez basarak kapatmak veya bilgisayardan kapatmaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…