nuriefe Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #1 PC kasamı değiştirmek istiyorum amcak montaj ve sökme işlemlerini yapamam. Bilgisayarcıya götürsem 30-40 liraya parçaları yeni kasaya monte eder mi?
PC kasamı değiştirmek istiyorum amcak montaj ve sökme işlemlerini yapamam. Bilgisayarcıya götürsem 30-40 liraya parçaları yeni kasaya monte eder mi?
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 7 Mart 2021 #2 Eder fakat işlem yapılırken bilgisayarcının yanında durun, hem nasıl yapılacağını öğrenirsiniz.
turkkomandosu Decipat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.367 Çözümler 7 7 Mart 2021 #3 Bilgisayarcısına göre değişir. Bizim buradaki sadece format atmayı biliyor mesela.
valenn Hectopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 865 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #4 turkkomandosu dedi: Bilgisayarcısına göre değişir. Bizim buradaki sadece format atmayı biliyor mesela. Genişletmek için tıkla... O da her şeyin çözümü değil mi zaten. (!)
turkkomandosu dedi: Bilgisayarcısına göre değişir. Bizim buradaki sadece format atmayı biliyor mesela. Genişletmek için tıkla... O da her şeyin çözümü değil mi zaten. (!)
Bedirates Kilopat Katılım 31 Temmuz 2019 Mesajlar 484 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Tekirdağ 7 Mart 2021 #5 30-40 cüzi bir miktar. Bütçenizi ona göre düzenlemenizi tavsiye ederim. Tekirdağ'da o fiyata Anakart BİOS güncelliyorlar.
30-40 cüzi bir miktar. Bütçenizi ona göre düzenlemenizi tavsiye ederim. Tekirdağ'da o fiyata Anakart BİOS güncelliyorlar.
ismimberkay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.034 Çözümler 43 Yer Miami, FL 7 Mart 2021 #6 nuriefe dedi: PC kasamı değiştirmek istiyorum amcak montaj ve sökme işlemlerini yapamam. Bilgisayarcıya götürsem 30-40 liraya parçaları yeni kasaya monte eder mi? Genişletmek için tıkla... Eder ama dikkat edin yanında olun.
nuriefe dedi: PC kasamı değiştirmek istiyorum amcak montaj ve sökme işlemlerini yapamam. Bilgisayarcıya götürsem 30-40 liraya parçaları yeni kasaya monte eder mi? Genişletmek için tıkla... Eder ama dikkat edin yanında olun.
N Nogay Han Hectopat Katılım 8 Mayıs 2019 Mesajlar 598 Çözümler 1 7 Mart 2021 #7 Siz yapın. Bilgisayar parçalarının fotograflarını çekin önce sonra montajını yapın. Korkmayın basit ve bir o kadar da zevkli iş. Mahalle bilgisayarcıları telefoncularının çoğu sizden daha çok bilgili değildir
Siz yapın. Bilgisayar parçalarının fotograflarını çekin önce sonra montajını yapın. Korkmayın basit ve bir o kadar da zevkli iş. Mahalle bilgisayarcıları telefoncularının çoğu sizden daha çok bilgili değildir
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.451 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 7 Mart 2021 #8 Ben de kasa değiştireceğim, kendim yapacağım sadece fark bu bilgisayarcı yapar fakat bir kurnazlık yapmaması için yanında durun hem öğrenmiş de olursunuz.
Ben de kasa değiştireceğim, kendim yapacağım sadece fark bu bilgisayarcı yapar fakat bir kurnazlık yapmaması için yanında durun hem öğrenmiş de olursunuz.
nuriefe Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #9 Nasıl olduğu hakkında hiçbir fikrim yok :d Peki ya bilgisayarcı yerine vatana götürsem onlar yapar mı?
Nasıl olduğu hakkında hiçbir fikrim yok :d Peki ya bilgisayarcı yerine vatana götürsem onlar yapar mı?
ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.123 Çözümler 12 7 Mart 2021 #10 Bedirates dedi: 30-40 cüzi bir miktar. Bütçenizi ona göre düzenlemenizi tavsiye ederim. Tekirdağ'da o fiyata Anakart BİOS güncelliyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam Tekirdağ'ın neresinden? Ben Çorlu da oturuyorum .
Bedirates dedi: 30-40 cüzi bir miktar. Bütçenizi ona göre düzenlemenizi tavsiye ederim. Tekirdağ'da o fiyata Anakart BİOS güncelliyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam Tekirdağ'ın neresinden? Ben Çorlu da oturuyorum .