Xvenom Hectopat Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #11 KebapciBongo dedi: Hem ekstra depolama ve RAM'e ayirabilecek paran olur. Zaten sunucularda ekran karti gereksiz sadece anakart islemci depolama ve RAM uzerinden performans yaratir Xeon'lu sistemler mantikli olur. Genişletmek için tıkla... xeon'lu ve 16 gb ram'li bir kasa yaklaşık ne kadar tutar?
KebapciBongo dedi: Hem ekstra depolama ve RAM'e ayirabilecek paran olur. Zaten sunucularda ekran karti gereksiz sadece anakart islemci depolama ve RAM uzerinden performans yaratir Xeon'lu sistemler mantikli olur. Genişletmek için tıkla... xeon'lu ve 16 gb ram'li bir kasa yaklaşık ne kadar tutar?
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.489 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 32 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği, Oyun Geliştiricisi 27 Mayıs 2024 #12 Xvenom dedi: Kendi bilgisayarımda açmak istemiyorum mümkünse başka bilgisayar ile açmak istiyorum. 16 GB 1600 MHz RAM Intel Core i5 3470 işlemci ve 256 GB SSD var. Genişletmek için tıkla... Kanka bence boş ver saganetwork'ten falan bir server kirala.
Xvenom dedi: Kendi bilgisayarımda açmak istemiyorum mümkünse başka bilgisayar ile açmak istiyorum. 16 GB 1600 MHz RAM Intel Core i5 3470 işlemci ve 256 GB SSD var. Genişletmek için tıkla... Kanka bence boş ver saganetwork'ten falan bir server kirala.
KebapciBongo Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 178 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mayıs 2024 #13 Hocam elektrik faturasi bayağı kabarik gelir bence VDS alin onun uzerinden kurun bu donemde elektrik pek de ucuz degil.
Hocam elektrik faturasi bayağı kabarik gelir bence VDS alin onun uzerinden kurun bu donemde elektrik pek de ucuz degil.
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 27 Mayıs 2024 #14 Xvenom dedi: xeon'lu ve 16 gb ram'li bir kasa yaklaşık ne kadar tutar? Genişletmek için tıkla... Yaz bana faceden halledeyim.
Xvenom dedi: xeon'lu ve 16 gb ram'li bir kasa yaklaşık ne kadar tutar? Genişletmek için tıkla... Yaz bana faceden halledeyim.
Xvenom Hectopat Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #15 LiXR dedi: Kanka bence boş ver saganetwork'ten falan bir server kirala. Genişletmek için tıkla... internetten kurmak istemiyorum elimin altında olan bir kasa ile açmak istiyorum.
LiXR dedi: Kanka bence boş ver saganetwork'ten falan bir server kirala. Genişletmek için tıkla... internetten kurmak istemiyorum elimin altında olan bir kasa ile açmak istiyorum.
KebapciBongo Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 178 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mayıs 2024 #16 LiXR dedi: Kanka bence boş ver saganetwork'ten falan bir server kirala. Genişletmek için tıkla... Saganetwork tuzlu biraz aykhost biraz daha ucuza satiyor. Makinelerini deneyimledim guzel bayağı.
LiXR dedi: Kanka bence boş ver saganetwork'ten falan bir server kirala. Genişletmek için tıkla... Saganetwork tuzlu biraz aykhost biraz daha ucuza satiyor. Makinelerini deneyimledim guzel bayağı.
Xvenom Hectopat Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #17 KebapciBongo dedi: Hocam elektrik faturasi bayağı kabarik gelir bence VDS alin onun uzerinden kurun bu donemde elektrik pek de ucuz degil. Genişletmek için tıkla... faturayı dert etmiyorum fiziksel sunucu olmasını ve aynı zamanda deneyim olmasını istiyorum. 540312 dedi: Yaz bana faceden halledeyim. Genişletmek için tıkla... facebook değilde instagramınız varsa ismini atar mısınız
KebapciBongo dedi: Hocam elektrik faturasi bayağı kabarik gelir bence VDS alin onun uzerinden kurun bu donemde elektrik pek de ucuz degil. Genişletmek için tıkla... faturayı dert etmiyorum fiziksel sunucu olmasını ve aynı zamanda deneyim olmasını istiyorum. 540312 dedi: Yaz bana faceden halledeyim. Genişletmek için tıkla... facebook değilde instagramınız varsa ismini atar mısınız
KebapciBongo Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 178 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mayıs 2024 #18 Xvenom dedi: Faturayı dert etmiyorum fiziksel sunucu olmasını ve aynı zamanda deneyim olmasını istiyorum. Facebook değil de instagramınız varsa ismini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam ayiptir sormasi kac yasindasiniz merak ettim sadece.
Xvenom dedi: Faturayı dert etmiyorum fiziksel sunucu olmasını ve aynı zamanda deneyim olmasını istiyorum. Facebook değil de instagramınız varsa ismini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam ayiptir sormasi kac yasindasiniz merak ettim sadece.
Xvenom Hectopat Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #19 KebapciBongo dedi: Hocam ayiptir sormasi kac yasindasiniz merak ettim sadece. Genişletmek için tıkla... 18 yaşındayım. Ders dışında bir aktivite sahibi olmak istiyorum.
KebapciBongo dedi: Hocam ayiptir sormasi kac yasindasiniz merak ettim sadece. Genişletmek için tıkla... 18 yaşındayım. Ders dışında bir aktivite sahibi olmak istiyorum.
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 27 Mayıs 2024 #20 Xvenom dedi: faturayı dert etmiyorum fiziksel sunucu olmasını ve aynı zamanda deneyim olmasını istiyorum. facebook değilde instagramınız varsa ismini atar mısınız Genişletmek için tıkla... İsim aynı okandemiray yaz çıkar.
Xvenom dedi: faturayı dert etmiyorum fiziksel sunucu olmasını ve aynı zamanda deneyim olmasını istiyorum. facebook değilde instagramınız varsa ismini atar mısınız Genişletmek için tıkla... İsim aynı okandemiray yaz çıkar.