Evet hepinize merhaba arkadaşlar,
öncelikle son zamanlarda bir PC toplayacak gibiyim. Bilgisayarı topladım lakin satın alma dönemine kadar (alıp almayacağım kesin değil) bu kasaya bir isim vermek istiyorum!
Aynen sizden istediğim şey bu kasama bir isim! Sizin bilgisayar kasalarına koymak isteyeceğiniz isimler ne olurdu? Yani bilgisayarıma öyle seslenmek istiyorum! Bu arada isim Türkçe, İngilizce, Japonca veya herhangi bir dilden olabilir! Anlamı güzel olsun ( anlamsız da olabilir ). Anlamsız işi şöyle: Okunuşu çok güzel, havalıdır ama bir anlamı yoktur. Sıkıntı yok!
Anlamı komik olsa bile benim için öncelik okunuşu. Yani yabancı bir kelime (isim) ise okunuş, Türkçe ise de yine okunuş önemli ama anlama öncelik! Ben halihazırda düşünüyorum, bir de sizlerin düşüncelerini almak istedim! Şimdiden teşekkürler...
Benim sistemimin adı Burn çünkü 3 ay önce kasaya burn döktüm ve hiçbir sıkıntısı yok. Sanırım daha bile hızlandı enerji içeceği sonuçta. Burn'ü nekadar sevsem de eski bir sistem yakında yenisi gelicek bende isimlerden birini çalarım artık.
Sistem özelliklerini versene belki ordan bişey çıkar.