Bilgisayar kasası Laptop'a bağlanabilir mi?

Arkadaşlar, öncelikle bu konularda bilgim yok denecek kadar az ondan dolayı buraya sormak istedim. Öncelikle birkaç aydır kullandığım eski model laptopun harddiski bozuldu laptop acılıyor ancak Windows baslatılmıyor. Şimdi bende tıkır tıkır çalışan sıkıntısız bir kasa var ama monitörüm yok. Malum korona virüsünden dolayı da sokağa çıkamıyoruz uygun fiyatlı monitör de alamıyorum. Kasayı laptopa bağlayabilir miyim? Görüldüğü üzere laptopda bir VGA girişi var. Bu girişten VGA ile bağlayabilir miyim?

20200319_162024.jpg

20200319_162024.jpg

Yapmaya çalıştığınız şey ekran kartını ekran kartına bağlamaya çalışmak bu yüzden işe yaramaz. Ek parça olarak kasanızın harddiskini söküp laptopa bağlayabilirsiniz. Görüntüyü laptoptan almak istiyorsanız da kasanın ekran kartını söküp eGpu parçalarıyla laptop a bağlayabilirsiniz. Ancak harddiskiniz çalışmadığından yine bir fayda sağlamaz diye düşünüyorum. Kasanın harddiskini laptop a takmak daha mantıklı bir çözüm olacaktır.

Yapmaya çalıştığınız şey ekran kartını ekran kartına bağlamaya çalışmak bu yüzden işe yaramaz. Ek parça olarak kasanızın harddiskini söküp laptopa bağlayabilirsiniz. Görüntüyü laptoptan almak istiyorsanız da kasanın ekran kartını söküp eGpu parçalarıyla laptop a bağlayabilirsiniz. Ancak harddiskiniz çalışmadığından yine bir fayda sağlamaz diye düşünüyorum. Kasanın harddiskini laptop a takmak daha mantıklı bir çözüm olacaktır.
Kasadan harddiski söküp usb yoluyla laptopa bağladım.Bu harddiskte win 10 kurulu.Bilgisayarı açıyorum win 10un dönen ikonu dönüyor sonradan siyah bir ekran geliyor açılmıyor.

Bu linkteki aparat işini görebilir.
O linkteki aparat kontrolcüsü olmayan düz lcd ekranları kontrol edebilmek için var. Arkadaşın durumuna uygun değil.
Kasadan harddiski söküp usb yoluyla laptopa bağladım.Bu harddiskte win 10 kurulu.Bilgisayarı açıyorum win 10un dönen ikonu dönüyor sonradan siyah bir ekran geliyor açılmıyor.
Laptop unuz içindeki harddisk ten başlamaya çalışıyor olabilir mi ? Boot menüsünden öncelik verdiniz mi kasa harddiskine?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı