Bilgisayar kasası nasıl saklanır?

Fire53

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rx 580
R5 4500
16GB RAM
Meslek
Öğrenci
Merhaba, benim PC kasam çok şık değil ve onu saklamak istiyorum. Babam marangoz gibi bir şey ve ona masa yaptıracağım. Kasanın masanın içine yerleştirip, kabloları falan düzenleyip güzel bir sistem yapmak istiyorum ama nasıl bir masa yapmam gerektiğini bilmiyorum. O yüzden kasayı masada nasıl saklayabilirim?

Merhaba, benim PC kasam çok şık değil ve onu saklamak istiyorum. Babam marangoz gibi bir şey ve ona masa yaptıracağım. Kasanın masanın içine yerleştirip, kabloları falan düzenleyip güzel bir sistem yapmak istiyorum ama nasıl bir masa yapmam gerektiğini bilmiyorum. O yüzden kasayı masada nasıl saklayabilirim?

Masanın altına çekmece gibi bir düzenek yapabilirsin ya da monitörün arkasına duvar başlığı gibi bir gözenek yapabilirsin önceden çalıştığım internet kafede öyleydi hepsi monitörün arkasında duvar başlığında olacak şekilde yaptırmışlardı tahta kapağı açınca anakart vs karşına çıkıyordu fan için de delikler açmış soğutma işini de o deliklere fanlar takarak çözmüş toz içinde egzoz fanı olacak şekilde üfleyen bir fan takmışlardı ve 10 senedir öyle bir sorun yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı